děkuji
Jak zde napsala Mirjana, tvé příspěvky jsou velice taktické a snažíš se spíše pošpinit mé jméno, než se rozumně zapojovat do diskuse.
V jednom příspěvku píšeš, že zde nesoupeříš a teď zde píšeš něco o písečku a bábovičkách. Toto mě opravdu utvrdilo v tom co napsala Mirjana, že tvé příspěvky jsou hodně promyšlené a hodně taktické a je zbytečné se k nim vyjadřovat, protože u tebe v zásadě se většinou nevztahují k chovatelské problematice. A opět mě vyprovokovali k zapojení do zbytečného tématu.
Pokud chceš poděkovat akterům stránky, tak využij Emailovou formu, kterou nalezneš v kontaktech. Zbytečně si vyhledáváš zámynku k vyvolání dalších hádek.
Mirku, škoda, že ses nechal tak brzy otrávit, protože tvoje příspěvky jsem četla hodně ráda, nevzdávej to, určitě ne...
Naproti tomu musím Hickse pochválit, stará se tu o jakýsi bulvár a zvyšuje čtivost těchto stránek.
Zdraví Lukáš
Určitě to není rozhodnutí pouze kvůli tomuto tématu ale kvůli jeho dlouhodobějšímu napadání ostatních přispěvatelů.
Hicksovi bych chtěl ale poděkovat, za jeho čas, který tomuto webu věnoval a že ho neblyo málo. Změna je ale někdy potřeba.
děkuji sejček