- Vtip: "... to se nikdo nedoví, Ty můj kvítku medový..." 🙂
- Teď vážně: Příčinu úhynu králíka může určit a určí pouze veterinář, když mu toho králíka přinesete k posouzení. Za pitvu králíka a určení příčiny úhynu králíka budete muset veterináři zaplatit (možná předem) stanovenou částku Kč.
- Na dálku a laicky žádnou diagnózu králíka určit nelze !!! Obdobně, když se cítíte nemocný (nemocná), tak Vám ani žádná Vaše tetička, ani Váš praktický doktor do telefonu neřeknou, co Vám je.
VŠE O králících
Nojo jenže ten králík byl nemocný už z útulku a projevilo se to až po 5 dnech.😢
PS" A ani veterináři si nevěděli co s tím.
- ... to je možné, že králík už byl nemocný ve zverimexu nebo v útulku, odkud jste si ho přivezli. Stejně platí moje předchozí odpověď. Za zvíře z "útulku" (pokud vím), nový majitel nic neplatí.
- Váš další dotaz je jiný, a týká se zřejmě odpovědnosti prodejce králíka za bezvadný zdravotní stav prodávaného králíka. Prodejce Vám měl buď poskytnout potvrzení o pojištění pro případ úhynu zvířete. Nebo byste naopak Vy měli prodejci podepsat prohlášení, že si králíka berete bez nároku na jeho bezvadný zdravotní stav, a tedy bez jakýchkoliv finančních nároků na prodejce v případě, že králík uhyne.
- Vaše případná finanční škoda za úhyn králíka je minimální v porovnání s velkými škodami, které mnozí podvodníci způsobují svým klientům nebo spolupracovníkům nebo zaměstnancům. Doporučuji Vám "hodit to za hlavu".
to se pěkně pleteš ono to neni zase tak jednoduchí
J.M.:Odpověď na příspěvek uživatele 07 z 10.08.2017, 13:23:32
Děkuji za upozornění. 👍
Tak to není pravda uživatel 07 je můj brácha a dělíme se jen o počítač.
Ja mám daky agamu jak se vám líbí že máte doma kočku .
Nazdárek všichni ve spolek.Mám dotaz.Konečně mám samici i samce BO.Samec 6měsíců samice 5měsíců.Jsou to opravdu obři.Chovatel mi poradil,že mu samici BO ještě nemám dávat k připuštění.
Je asi ještě mladá anebo by nechtěla aby mu neublížila atd.
Poradil mi abych mu zkusila dát zatím obyčejnou samici.Tak jsem vzala moji 2letou obyčejnou samici a dala ji kněmu a vono se nic nedělo.Samec Bo ji jen očichával málo se o ni zajímal tak nevím.Samici jsem vrátila zpět a přemýšlím zda není ten obr ještě mladý na rozmnožování a zda je vůbec možné mu dát samici jiného druhu.Poradí někdo?Předem moc děkuji
Mladý není, zkuste to znovu.
Dobrý den, ve zverimexu nejsou králíci často zdraví a ani mladí. Proto se může stát, že si pořídite už starého nebo nemocného králíčka a ani to nepoznáte a prostě vám zemře. Doporučuji králíka a obecně zvířata pořizovat od chovatele, nebo z azylu atd.