Ahoj chci se zeptat jestli kdyz dam meho psa nemeckeho ovcaka bliz k jinemu psovi ublizi si,nebo se poperou
dekuji
Ahoj chci se zeptat jestli kdyz dam meho psa nemeckeho ovcaka bliz k jinemu psovi ublizi si,nebo se poperou
dekuji
Souhlasím s Andee, kategorie "bojových" psů neexistuje! Mimochodem, pouze dvě rasy byly v historii selektovány a cvičeny proti lidem: německý ovčák a rhodéský ridgeback. Ti první německými nacisty a ti druzí bílými Jihoafričany proti původnímu obyvatelstvu.
To závisí na obou psech. Pokud má jeden z nich předpoklady k dominanci (často to může být i jen psí puberťák, který se snaží získat nejvýhodnější pozici), mohou být problémy. Je třeba to vyzkoušet a snažit se "ukočírovat".
vám asi fakt hrabe to není o psovy ale o jeho výchově aji z malého smetáka jde udělat problémový pes tak se aspon trochu zamislete než sem něco nesmyslného napíšete já mám doma staforda a nikdy by nikomu nic neudělal lítá si mezi malíma dětma a můžuo si sním dělat co chtějí a on jim neublíží
tak mi ho darujte a já si sním poradím vím co a jak s těmito psama potřebují trvrdou ruku a pořádný výcvyk když mi ho dáte bude se mít vážně dobře
Vždycky záleží hlavně na výchově a inteligenci psa. Známí mají rotvailera a je to ten nejhodnější pes na světě. Je chytrá, poslouchá na slovo a to není cvičená nijak drasticky. V pohodě se snese s malými dětmi a v životě se nedostala do konfliktu s cizím psem. Jezdí s ní pravidelně na cvičák, kde se naučila komunikat se psy.
Ty naivo, nekdy si pust TV noviny, jeste jsem neslysel o Jezevcikovi co by zakousl dite!