To mě vážně mrzí
Ahoj, veterinář mi oznámil, že mi umírá pejsek, bydlím v České Lípě v paneláku a vůbec nemám představu, co s ním pak mám dělat :-(
Ahoj, veterinář mi oznámil, že mi umírá pejsek, bydlím v České Lípě v paneláku a vůbec nemám představu, co s ním pak mám dělat :-(
To mě vážně mrzí
už to tady bylo xkrát, až bude správný čas( nebude chtít jíst, bude ho něco bolet, nebude mít chuť do života) nechej ho uspat( nejdřív narkoza pak konečná injekce) http://krematoriumzviratcl.cz/ buď tam pejska odvez sama nebo zařiď aby pro něj přijeli k vet.
Moniko určitě se podívej na tohle krematorium zvířat www.krematoriumzviratcl.cz, s nini se bezproblémů domluvíš :)
V lednu jsem nechal dát našemu labradorovi uspávací injekci a nechal jsem ho odvézt v Brně do krematoria zvířat a musím říct super služby. Ještě že je pryč doba házení zvířat do jednoho kotle v kafilérii.
tuhle radu bych doporucil vašim přibuzným až na stará kolena nebudete mit chut k jídlu a buete hodne spát. hesky šup na inijekci. přece by vás neměli nechat trápit jak je často výmluva se vyhnout většípéči o starého pejska
pokud nemá pes chuť do života a je vidět že má bolesti, nač ho trápit? co je lepší: zemře majiteli v náručí bezbolestnou smrtí nebo zemře třeba sám v bolestech a bude umírat dlouhé hodiny?