Každý mustr FAKE příspěvku musí (dle normy společnosti Kavapo) obsahovat alespoň 4 z následujících bodů...!
Óda na řidiče
Být spokojen s nabídkou
Vychválit rychlé dodání
Vychválit údajnou rychlou snášku
Platbu v hotovosti až po předání drůbeže
a nezapomenout taky webovky!
A rozhodně to platí vždy, když si Kavapo píše svůj příspěvek aby se očistilo :-)
Taky mám hodně špatné zkušenosti. Drůbež opelichaná, potřebovaly hodně péče než vypadaly tak jak měly. Na úkor zotavování nedorostly do normální velikosti a teď nesou hodně malý vejce. Musela jsem přikoupit z drůbežárny ty jsou o třetinu větší. Ty z Kavapa půjdou na vyřazení.
My nakoupili do slepičáře, kavapo k nám na vesnici nejezdí. Slepičky hezké, auto bylo čisté a řidič ochotný. Nejeví žádný náznak toho, že by byly nemocný nebo tak něco. Čekáme na snášení. Jestli s nimi měl někdo negativní zkušenost, tak je mi to upřímně líto. Za nás pochvala.
Mě je líto vás. Za mě skutečně abnormálně neprofesionální služby obou firem. Připojuji se k ostatním,kterých je bohužel většina, že jejich zboží i chování je průšvih a nadřízené orgány by s tím měly něco dělat.
Já od nich koupila na jaře a byla jsm spokojená. Vajíčka snaší a žádný holokrčky, jak jsem se tady dočetla, jsem nedostala. Slepičář přivezl vše tak, jak jsme se domluvily.
100% nespokojenost, jako nespokojenost 100% jejich zákazníků. Připojim se k předžalobní výzvě za nedokončení reklamace. Je to jako přes kopírák - arogance řidiče, arogance ženský na telefonu a výsměch zákazníkovi v řešení reklamace. A výsledky pitvy katastrofální. Chcíplo to po 2 dnech od dovozu.
100% nespokojenost, jako nespokojenost 100% jejich zákazníků. Připojim se k předžalobní výzvě za nedokončení reklamace. Je to jako přes kopírák - arogance řidiče, arogance ženský na telefonu a výsměch zákazníkovi v řešení reklamace. A výsledky pitvy katastrofální. Chcíplo to po 2 dnech od dovozu.
Nechápu. Já s nimi reklamaci taky řešil a vyřešil k mé spokojenosti. A takových příspěvků jsem tady četl více. Nerozumím tomu, proč s někým reklamaci vyřídí a s někým ne, ale podle toho, jak se k nim daný člověk chová. Jinak si to už neumím představit. Já jsem s nimi byl vždy spokojený.
Uboshost společnosti o osočování že s nima zákazník nevhodně jedná je morální úpadek. Kdyby ta k***a na telefonu nebyla arogantní možná by se daly reklamace řešit snadněji. Výlevy falešného HYNKA jsou jen další snahou o zvrat z autentické negativní pověsti.
Tak jsem zjistil že babča taky kdysi měla slepice od Kavapa neboli Slepičáře. A taky jí to všechno chcíplo. Jenom jediná prej přežila ale tak mizerně snášela že ji dala do polivky. Takže to je obrázek o firmě od nás z vesnice.
Já od nich koupila na jaře a byla jsm spokojená. Vajíčka snaší a žádný holokrčky, jak jsem se tady dočetla, jsem nedostala. Slepičář přivezl vše tak, jak jsme se domluvily.
Ani my jsme nedostali holokrčky, ale zdravé a krásné kuřice, co po týdnu začala snášet vajíčka.
Já jsem před chvilkou četla na ifauně stejné vlákno. Skoro všichni si stěžují na stejné divné chování těchto společností. A není divu protože ty kladné příspěvky opravdu mají všechny stejnou textovou kostru na to, aby si každý čitatel uvědomil, že si to společnost píše sama aby zvrátila své zvrácené chování. A platí to i o této diskuzi. Viděla jsem toto video, a tak se o něj chci podělit. Protože mám zvířata ráda. Což se o společnosti, která dokáže takovou drůbež nejen prodat, ale i vychovat, říct nedá. Takže koukněte taky!
A já chválím aroganci jak řidiče, tak i jednání společnosti, která raději nezvedá telefon aby nemusela řešit svoji miliontou reklamaci.
A já jsem na tom stejně. Reklamace nevyřízená telefon nikdo nezvedá a na mail nikdo raději neodpovídá. No a tak se to prostě dostane do médií, a bude vystaráno :)
Ta firma je evidentně velmi "inteligentní", když to tu celé čtu. Ještě že nekupuju žádný hybridy, ale jen plemena. Vykašlete se na tuhle firmu, a radši si kupte pěkný plemeno od někoho, kdo to sám chová. Né hybridní chudáky který tyhle firmy překupujou za pětikorunu a vám to pak napálej za 100 až 200 korun.
slepičář a kavapo je přinejmenším jednoznačně morální průšvih obchodující pouze s nemocnou drůbeží kterou vykoupí za pár kaček, pak jí týrají žádnou péčí a prodají s výdělkem 1000%
Měla jsem tak trochu obavu si slepičky objednat, ale ono zase není moc možností kde. Zavezení kuřic bylo velmi rychlé - do 4 dnů. Dále komunikace s dodavatelm velmi dobrá. Kuřice jsou OK, mají se čile k světu a mohu říci, že ze všech co jsme kdy kupovali jsou tyto nejméně problémové, velmi rychle se aklimatizovaly a okamžitě se pustily do zobání, což u některých minulých kuřic trvalo několik dní.
V této chvíli nemohu na adresu dodavatele říci nic špatného.