Kavapo a slepicar.cz je tatáž firma pozor !!!
Díky.
- Děkuji za informaci, málem jsem také naletěl. 😠
- Přikládám ze světa.
A kde teda sehnat něco kvalitího?
Anonymní:A kde teda sehnat něco kvalitího?
www.kurice.cz
Nakupuji u obou ,vše kvalitní a levné.Dík.
Já si objednala a marně čekám. Nemůžu ani zjistit termín dodání.
Děkujeme neregistrovanému pisateli, pravděpodobně nějakému prodejci drůbeže, kterému se bohužel příliš nedaří a tak má čas psát do různých diskuzních fór na internetu zavádějící a poškozující informace o našich společnostech. S velkou slávou zjistil, že projekty Kavapo a Slepičář spolu spolupracují, my se tím netajíme, ba naopak na stránkách www.kavapo.cz přímo odkazujeme na naši novou službu www.slepicar.cz. Zákazníci si naši službu závozu drůbeže a krmiv přímo na jejich adresu, aby nemuseli chodit na závozové místo a složitě a nekomfortně přepravovat drůbež k nim domu, chválí a oceňují ji. V průměru máme ze 100 závozů jednu až dvě reklamace, které vždy vyřešíme ke spokojenosti zákazníka. 98% je spokojeno a naopak naši službu neustále pro zákazníka zdokonalujeme, aby byla ještě komfortnější. Pracujeme s živou drůbeží 20 let, víme jak s ní zacházet a tyto zkušenosti se snažíme předat i našim zákazníkům. Mrzí nás, že konkurence nebo jeden nespokojený zákazník má potřebu vyvolávat vlákna o našich úspěšných projektech, nebudeme stejní a přejeme mu v jeho podnikání i životě mnoho úspěchů, radostí a pramálo starostí. Hezký den všem Slepičář a Kavapo přeje jen :)
Dobrý den, všem. Nedá mi to a taky musím přidat jednu zkušenost se Slepičářem.
Mně je úplně jedno, že je to jedna a tatáž firma a že má stejnýho majitele. Co jsem objednal, přivezli velmi rychle, za dobrý peníz a slepice mi nesou dobře a žádná mi neumřela. Chystám se na další objednávku.
Taky jsem nakoupila už i u Slepičáře a všechno dopadlo dobře. Pán co mi slepice přivezl byl velice ochotný a donesl mi je až do kurníku.
Zdravím vás všechny, musím se taky podělit se zkušenosti s Kavapem. Slepičáře neznám, nevím jestli je to stejná firma, nějak mě tohle nezajímá. U nás si každý může podnikat jak chce, tak ať to dělá, když to naše zákony umožňují. S Kavapem mám zkušenost dobré, Asi tak před 2 lety přijeli k nám na náves, koupila jsem 10 slepic. Po týdnu, možná ani né nám začaly z ničeho nic kvokat, až to bylo dost nepříjemné, ale všechny nám vyseděly kuřátka. Byli jsme všichni dost překvapený, hlavně vnučky, nikdy se nám to předtím ještě nestalo. S tím Slepičářem zkušenosti nemám, možná vyzkouším na podzim.
Taky mám z Kavapem dobré zkušenosti. Sice už jsem u nich delší dobu nic nebral, zdědil jsem nějaké slípky po otci. Slepičáre neznám vůbec, mrknul jsem na jeho web a nabídka se mi zdá přijatelná. Jak ceny drůběře, tak cena dopravy za 99Kč, To je velice slušné, když dodávka jede napříč celou naší krásnou zemí.
Je to ubohý! Koukam že si sama sobě dělá firma recenzi. To samé dělá i jinde. Jsou to podvodníci co nezákoně týrají zvířata. Lidi vyhledejte si na internetu slovo KAVAPO a zjistíte co jsou zač. Je to plné negativních a pravdivých recenzí o jejich postupu prapodivného podnikání.
Přeji hezký den, Kavapo neznám, ale od Slepičáře jsme objednaly se sestrou slepičky jako dárek pro babičku. Objednávka proběhla v pořádku. Vše dovezli ve smluvený den a i čas, aby to bylo překvapení. Platby proběhla předem na účet. Slepičky nesou dobře a vůbec nebyly opelíchané a vypadaly zdravě. Bábina je spokojena a my také. Mohu jen doporučit.
Chovám slípky už přes deset let, jednou za rok si dojdu k nám na ves pro slepice od Kavapa, když mi to doma vybílí kuna a jsem maximálně spokojená. Vyberu si, jaké se mi líbí, zaplatím a odnesu. Žádný sraní s ním nemám. Slepičky jsou pěkné a vždycky mi dobře a dlouho nesou. Občas vezmu i to krmivo, aby se měly holky dobře. Vejce mám denně někdy každý druhý den.
Moc těm kladným zkušenostem tady nevěřim. Nejen že mi dovezli totálně zuboženou drůbež, ale ještě byla arogantní ta k**va na telefonu při reklamaci. Dosud reklamace nevyřešená. Stav zvířat jsme vyfotili a rozšířili na webu a putovalo to rovnou k veterinářům.
U těhle firem nic nekupujte! PODVODNÍCI a TRÝZNITELÉ!!!!!! Koukněte i jinam na net a zjistíte o nich pravdu.
Já s nimi reklamaci řešil asi 14 dní, ale vyřešili jsme ji. Poslal jsem fotku chcíplí slepice a za 14 dní, když k nám znova přijeli jsem si pro ni došel a dostal novou. Zatím žije a i ostatní žijou. Moje zuboženěně nevypadaly, byly v cajku. Když se mi nelibí, ta je neberu ne? Zkušenost dobrá, nemám s nimi žádný problém.