Dobrý den,potřebuji poradit se zlozvykem.Máme 3měsíce žakynku Terezku a je jí 9měsíců.Ručně odchovaná,doma přítulná,už mluví a dost,jen než jsme se nadáli,tak s přistáváním na zácloně byl zlozvyk.A teď jak ji odnaučit.Můžete poradit??Děkuji Jana
záclony máte předpokládám v oknech - odstraňte je a na okna nalepte buď vytištěné nebo vyrobené dravce(viz příloha)aby nenarážela do oken, jestli máte žaluzie stačí zatáhnout žaluzie
záclony vyřaďte tak na 2-4 měsíce popřípadě se jich uplně zbavte,můžete vyzkoušet i jinou barvu záclon např. místo klasícké bílé využijte sytě červenou a pokud na ně nebude nalétávat tak můžete postupně růžovou a pak třeba i bílou
někdy pomůže i za záclony nalepit ty dravce( to se mi zdá pro vás nejvhodnější) a měnit jejich rozložení třeba po 1 týdnu aby jsi nezvykla, toto bude fungovat jen když máte celkem průsvitné záclony.
Odpověď na příspěvek uživatele Naty1 z 29.09.2016, 14:36:27
za záclonou to mám a vůbec ji to nevzrušuje.Dravce nikdy neviděla tak proč se bát.Zkusím na záclonu.Rada,kdy ji budu zavírat do klece vždy,když dosedne na záclonu vytrestá mě. Já se ulítám a ona si dělá strandu.