Koupil jsem si psa z útulku a chtěl bych mu dopřát to nejlepší, zažil si už své s předchozím majitelem bohužel, a já se rozhodl že udělám maximum proto, aby byl ok po všech stránkách. Nerad bych mu kupoval něco nekvalitního tak budu rád když poradíte s čím máte zkušenosti a tak
Taky máme pejska z utulku.Krmíme osmahnutým masem(nasekaným) a do masa zamícháme psí kapsičku(kvůli vitamínům atd.)Když jsme dali konzervu,zvracel a granule taky nechce(ani se nedivím,kdo ví, co v tom je.)Takže koupíme nějaké maso(v řeznictví mají levnější maso které se nedá prodat,není mu nic,jen přišlo v protrženém obalu atd.)Toto maso osmahnu na vodě na pánvičce a dám do misky,zamíchám kapsičku,nechám proležet a dám.V příloze foto pejska:
Odpověď na příspěvek uživatele Adam z 23.06.2016, 18:35:29
uf já teda kdybych měla ještě pro psa kupovat maso tak se nedoplatím asi :) Já beru pro hafana normálně krmivo pro psy (faraonpetfood konkrétně) a myslím si že by teda pes ani nic jinýho kromě granulí a krmiva pro psy jíst neměl, přecijen má jiné zažívání atd... ale to je každého věc :)
Je to každého názor ale granule jsou(VĚTŠINOU PODLE ZNAČKY):šrot,obilí,sušená náhražka masa(pokud vůbec),rozsekané nepoužítelné části dobytka a něco co to ovoní.
ALE JE TO KAŽDÉHO NÁZOR,ALE FILÍPKOVI NEJVÍC CHUTNÁ OSMAHNUTÉ MASO S TOU KAPSIČKOU(MINI KONZERVA)
Souhlasím, hlavně že pejskovi šmakuje a baští :-) Romano ale chtěla sem se zeptat jak dlouho trvá dodání z faraonpetfood?? Dívala jsem se na stránky a mají celkem nízký ceny tak bych to koupila než odjedeme na dovolenou mamce, bude nám hlídat psa tak at nemusí lítat pro krmivo do zverimexu
Odpověď na příspěvek uživatele Naty1 z 27.06.2016, 21:35:03
Myslíte, že má smysl kupovat drazší granulky jako je Taste of The Wild Pacific Stream Puppy? Na https://www.covybrat.cz/nejlepsi-granule-psy/ píší, že jsou velmi malá, to může pejskovi nějak ublížit? Nebo malé granulky nechtějí chroupat?
Odpověď na příspěvek uživatele Adam z 23.06.2016, 18:35:29
My pejskovi kupejeme granule OPTIMAnova. Moc mu chutnají a mají opravdu kvalitní složení, které je podrobě rozepsané na stránkách. Granule objednáváme z juko-krmiva.cz Mají různé příchutě a každý produkt obsahuje pouze jeden zdroj bílkovin, což usnadněje pejskovi trávení.