ahoj skus si zobrat ihlu a uviazat ju na nejaku šnurku. Chyt korelu tak aby bola bruškom hore. šnurku s ihlou daj kusok nad ňu a chvilu počkaj. Ak sa ihla začne točit dokolečka je to samica a ked sa bude hybal do čiarky je to samec.
nerobim ja som bola u jedneho uja kupit andulku a parik kakarikov, u andulkiy si nebol isty ci je to samica lebo bola mlada . tak mi ukazal tento postup . A teraz ma ta andulka uz 4 vajicka takze bola to samicka. tak isto som kupila korelu lutino. 1 som už mala doma( myslela som ze je to samec ) tak som isla na burzu do Hodonina kupit samicu. Ked som ju priniesla skusila som to stou ihlou a ukazalo sa že to neni samica ale samec. A ten samec čo bol doma bola samica. A už aj oni maju vajicka tak sa tesim ked sa zacnu liahnut. Ale može sa stat ze ked su velmi mlade tak ti to ta ihla neukaže.
Dobrý den,prosim o radu či pomoc.máme doma ve volieře páreek Korel,bohužel nám dnes z neznámých důvodu zemřel samec Korely a zůstali nám dvě mládata staří 29.dnů,a nevíme jak se o ně starat.děkuji za každou informaci
Dobrý den.Rád bych se zeptal co mám dělat , když Korela (bez partnera)snesla vajíčka.Jednou jen tak sedí v roho klece a najednou z rohu odejde a tuhle se objevilo 1. vajíčko.O dva dny 2. a o další jeden den 3. vajíčko.Jednou na vajíčkách sejí občas ne.Nemám ji(jemu) dát:slámu,noviny. Nepotřeboje extra ně jaké jídlo.Koupili jsme ji v ¨Pet shopu¨. V kleci s třemi dalšími Korelami.