To by ta slepička hedvabnicka,musela snášet zlata vejce…ale je americká tak možná..😂🤦🤦….
Slepice nesnášejí
Tady se vyjadřujeme ke konkrétnímu inzerátu, na který se Zrzavci dotazovala. Pokud by se mi zvířata líbila, stejně tak prostředí a péče (případně ten původ), cena by - tato - pro mě nebyla překážka, pro jiné by třeba už dvě stovky byly zbytečně moc, to v supermarketu to kuře koupíte levněji, že. Spoustu zvířat si pořizuji na okrasu, jako mazlíčky,
je hodně lidí, pro které je pes/kočka “darmožrout” anebo by za takové zvíře dali max flašku rumu, tyto lidi naprosto chápu a nezkouším je neobratně urážet, přestože moji psi nějaký ten měšec zlaťáků stáli. Ale to jsem já, neodborník a mimoň, nejsme všici stejní, to by byla nuda.
V inzerátu nejsou fotografie, Vy jste však, odborník samozřejmě, na rozdíl ode mne tomuto rozumíte, okamžitě zvířata ohodnotil na “předražený nestandardní odpad který měl končit v polévce”.
Máte pravdu, toto opravdu nezvládám, neovládám, neumím - podívat se skrz křišťálový monitor a “hle, nestandard!”.
Přeji Vám krásný den. 🙂
hedvábničky se opravdu “dělí” na Ev. a USA a ceny nejsou super nízké ani těch ocaď
ale jdu si teď koupit encyklopedii
čau
No a proto jsem psal o těch hloupých
USA hedvabnicky jsou něco jako chovky psů bez pp..nejsou uznany a schovává se za ně každý odchovany nestandard v ČR
Kolik plemen/rázů má nějaká ta org., kterou uznáváte?
U APA (americká as. drůbež) jsem našla 14 variant Silkie, vše stejná velikost.
Co je ta pravá drůbežářská organizace, nevím,
je možné, že z některé bych zvíře do chovu asi nechtěla, to chápu.
Ale.
Žijete v ČR potažmo v Evropě? To by mohlo jako odpověď stačit.
A čtrnáct variant jednoho rázu taky. Prostě mišung, geneticky nesmysl který si někde zlegalizuji, a mám před tím padnout na prdel?
A zdrobnělá hedvábnička je taky mišung zlegalizovaný?
Ne. Jsou geneticky prakticky totožné, liší se jen v genu pro zakrslost..
Ideálne pre hafánkov - mali by peknú hračku 😄 ten môj malý, ušatý, by im všetky pierka z chvosta vytrhal🤣
Ne, já bych nic takového nekupovala, to vůbec. A hafánci mají tvrdý zákaz cokoliv lovit.
My máme povel: to je kámoš, ne žrádlo😇, funguje, ale někdy se majitelé kámošú/žrádla, cítí dotčeně🙈.
Máme Nech to být! A jsem zvědavá, jak to bude celý, až přijdou ty čtyři dámy - Lucie, Kryštofa, Anna Ká a Geňa. Jak na ně bude Tali reagovat. Drahá půle tvrdí, že budou její největší kámošky. Rumoušek je možná bude pást, protože konečně dojde naplnění jeho bordelkolijácká duše 😀
To moje malé, ušaté neloví. Ako šteňa zaháňal kačice a husi - ráno do záhrady a večer do kurína. A na ďalší rok, ako “veľký frajer" chytil gunára za pierka na chvoste a plápolal vo vetre ako gunár bežal záhradou 🤣
Ako šteňa zaháňal kačice a husi - ráno do záhrady a večer do kurína.
Malý tělem s duší velkého pastevce! 😀
Hodvabnicky su fakt divne 🙄