Jsou krásná ta Vaše mláďátka. Určitě z nich máte velkou radost. Ať se daří i do budoucna.
Mám 6 malinkejch kakariků, tři zelení a tři takový nazelenalý, co je to za mutaci, a je už poznat pohlaví jsou vylétnutí o víkendu.
Díky.
Mám 6 malinkejch kakariků, tři zelení a tři takový nazelenalý, co je to za mutaci, a je už poznat pohlaví jsou vylétnutí o víkendu.
Díky.
Jsou krásná ta Vaše mláďátka. Určitě z nich máte velkou radost. Ať se daří i do budoucna.
díky, je to můj první pokus o odchov
Tak to gratuluji. 🙂
Možná byste mohl přidat i chovatelský postup, tedy návod co dělat, aby se odchov kakariků podařil.
Dobrý den chtěla by jsem se zeptat. Dnes jsme si koupily kakarika červenočelýho a už mu za tu chvíli vypadaly skoro všechny pírka z ocásku. Může to být tím stresem a dorostou mu? Předem děkuji za odpověď :)
P.S: Jak zvyknout kakarika aby se nechal pohladit apod?
Ano, může to tím být. Určitě mu pírka vyrostou. Musíte mít mladého ptáčka a hodně trpělivosti.
Dobrý den,
prosím o radu. Vlastním samičku Novozélandského Kakarikiho a začala mi snášet vajíčka. Už jsem konzultovala s jedním chovatelem papoušku, že je to v pořádku, že se to stává. ALE: dnes ráno jsem nalezla v kleci vajíčko další a to už 5 v pořadí a během 3 týdnů. Je tohle opravdu v pořádku? Mám vajíčka odebrat? Poctivě na vajíčkách sedí, ale mám obavy, že už je to hodně. Přece jenom je sama samička a je to má "první"...
Moc děkuji za reakce
Hezký den, já bych osobně vajíčka odebral. To na ní přichází mateřské pudy. Sehnal bych jí kluka.
Kluk bude... Snad cca za 14 dní...:-)
Dobrý den
prosím o radu. Máme dvou letou samičku a pořídili jsme jí 5 měsíčního samečka od chovatele. Koupily jsme novou velkou volieru, takže jsou tam oba noví, Samička před samečkem neustále utíká, nechce s ním sedět ani na jednom bidýlku, On na ni volá, ona mu nikdy neodpoví, vůbec si ho nevšímá. Je to teprve týden co jsou spolu. Zvyknou si ?
Zatím je nechte spolu ve voliéře. Hlídejte je aby se nepoprali. Snad si na sebe zvyknou.