Slimáci. Řádí v noci. To máte dobré, já jsem měla vloni takovou invazi, až jsem je po dvou dnech už nenašla…kedlubny👎Na modré granule mi sra.. z vysoka😏
Slimáci. Řádí v noci. To máte dobré, já jsem měla vloni takovou invazi, až jsem je po dvou dnech už nenašla…kedlubny👎Na modré granule mi sra.. z vysoka😏
dřepčík
Dřepčíci ještě nejsou. A ti jsou sakra viditelní😉
Já je už vidím často.
lykosa:Já je už vidím často.
Na čem? Vždyť v zahrádce ještě nic neroste, teda u nás ne.
u nás na řepce
Kdekoliv, například na zdi baráku nebo v trávě.
lykoso, nepletete si brouka? Dřepčík je ten pidi brouček velikosti špendlíkové hlavičky, kterého právě můžete vidět na té řepce, jak napsala Archer, když do ní brnknete, vyskáče jich hejno. V trávě si ho nějak neumím představit(že bych viděla) Archer, vy máte doma řepku?😲Mrknu na křen, to je jediné, co trochu vypučelo a na čem by u mě dřepčík mohl být.
Doma ne, ale naproti je celé pole
Nepletu, v trávě ho nacházím smýkadlem.
Ježíš, já nevím, co je smýkadlo?!?🤔Máte pravdu lykoso, už jsou, našla jsem je na tom křenu, co sotva vykukuje ze země…mrchy malé😠zase mi sežerou vysetou rukolu👎Musím si vzpomenout to přikrýt dřív, než vyčuhne😏
Archer tu řepku u baráku nezávidím, v létě je to děsný smrad💩
Smýkadlo je taková “síťka na motýly” - je to jako podběrák na ryby, ale z hodně husté síťoviny, sbírá se tím hmyz a další živočichové z povrchu pružné vegetace.