Dobrý den, po několika neseriozních zájemcích jsem se rozhodla zeptat se zde. Vítě někdo o spolehlivém zkušeném člověku co by se ujal roční fenky Sibiřského Huskyho? Děkuji za případné odpovědi.
Zájemců je sice hodně, ale nenašel se žádný který by skutečně zajistil top podmínky (většinou nezkušení lidé co si psa berou jako hračku k dětem)
1. K vidění je v Praze
2. Kdybych měla jinou možnost, rozhodně bych jí pryč nedala (je to moje srdeční záležitost) Boužel po rozchodu jdu do spolubydlení, kde se nachází satrší pes, co si hájí své území, takže mám vyzkoušeno, že by to nefungovalo.
3. Mám pouze tuto fenku
4. Myslím si, že citová vazba se penězi nahradit nedá, jen si přeju, aby se skutečně dostala do výborného domova ( součástí darovací smouva)
5. Je ve výborném zdravotním stavu, nikdy se s ničím neléčila a neměla žádný úraz.
6. Je očkovaná, odčervená, čipovaná.
7. Má základní výcvik, ale kdo zná toto plemeno, má představu o tom kolik času a aktivity mu musí věnovat.
8. Je zvyklá v bytě...tzn plně socializovaná.
9. Dostane s sebou své postroje na psa+pána.
10. Případní zájemci mě mohou kontaktovat na tel. 732505070, nebo zde v příspěvku zanechat kontakt na sebe.
Odpověď na příspěvek uživatele husky z 17.05.2015, 00:27:35
Pro husky:
Děkuji Vám za férový přístup k mým otázkám a za jejich úplné zodpovězení.
My doma nemáme podmínky pro držení psa.
Ale doufám, že Vaše odpovědi pomohou jiným slušným zájermcům o fenku, a tedy i Vám, rychleji nalézt nový dobrý domov pro Vaši fenku. Ať se zadaří !
P.S.: Ještě existuje časopis "Náš pes" ( nebo tak nějak se ten časopis jmenuje). Možná i do toho časopisu by bylo možné dát inzerát. A nemáte nějakého hodného člověka na venkově z Vašeho příbuzenstva, kterému byste fenku mohla svěřit ? Aby Vás alespoň někdy mohla opět vidět a Vy jí.
Inzeráty jsem měla rozmístěné po různu...i když jsem v každém apelovala na to mě kontaktoval jen zájemce se zkušeností s tímto plemenem, stalo se tak pouze v jednom případě...údajný zájemce měl prý huskouny v rodině, nic méně komunikace byla zkrze e-mail a po domluvě na prohlídce se již neozval...jinak je to pokaždé to samé...Někdo zavolá či napíše už jen z princimu, že je něco hezké a je to zadarmo...
Odpověď na příspěvek uživatele Husky z 14.05.2015, 18:30:13
Ještě mne napadá další možnost nabídky Vaší fenky:
Mohla byste s ní přijít na cvičiště a na akce tréninků tohoto plemene psa. To znamená, že byste si nalezla na internetu datum, místo a čas začátku závodu např.:
Tak včera odjela do nového domova. Mám už i provní fotky. Po dlouhé cestě byla unavená tak si spalala svůj psí dort a odpadla...nyní žije ve velkém rd a její nový páník dělá trenéra sportu čili bude jeho novou asistentkou :)