Ahoj, chci se zeptat, jaká kupujete antiparazitika? Já mám dobré zkušenosti s antiparazitiky Foresto - s těmi obojky. Ale ségra tvrdí, že jí vůbec nefungují. Asi je to dost individuální, tak jsem si říkala, že jí doporučím obojky od Belfitu. Mátě někdo zkušenosti?
Zkušenosti s antiparazitními obojky taky nemám dobré. A myslím, že ani mým známým moc nefungovaly. Ale naopak dobré zkušensoti mám s pipetou Frontline. Opravdu jednoduše se aplikuje a klíště Bojka snad ještě neměl. Další výhodou pipety je, že Bojka nemusí nosit ošklivé antiparazitní obojky, ale můžu mu pořídit nějaký opravdu pěkný. Na to si potrpím :D Moc krásné a kvalitní obojky mají například na www.dogg.cz ;)
Mě se nejvíc osvědčily obojky od Beapharu, nejvíc asi Beaphar SOS, je na 4 měsíce, na podzimní sezonu ideální. Případně Beaphar DIAZ, ten je na 6 měsíců.
My máme taky nejlepší zkušenosti s pipetama. Kočka obojek nesnese, tak když už kupujem pipety, tak i pro psa. Teď sem ale našla tady sprej, tak asi vyzkouším, vypadá to zajímavě. http://pet-food.cz/fipron-sprej-100ml.html.
dobrý den, zjistila jsem se , že Frontline pipety už moc nefungují. Udajná imunita klíšťat za dlouhou dobu na trhu. Můžete mi někdo poradit jiné kapky pro psa ?? Mám většího RTW 60 kg a obojky ztrácí . A taky pro kočky, obojky nám nevyhovují. Díky