- Příspěvek #119514
- Nahlásit
Mám žaka 1.5 roku ručně dokrmovaný.Je učenlivý mluví slova přilnul ke mě takže to bude asi sameček. Manžela štípe. Mě né,ale jakmile přijde na nehet ma tendenci štipat.Jak ho to od naučit? Může někdo poradit?
Mám žaka 1.5 roku ručně dokrmovaný.Je učenlivý mluví slova přilnul ke mě takže to bude asi sameček. Manžela štípe. Mě né,ale jakmile přijde na nehet ma tendenci štipat.Jak ho to od naučit? Může někdo poradit?
Poradí mi někdo....za jak dlouho se papoušek žako naučí v kleci na ruku....vím je to individuální...pohladit se nechá na hlavičce....víc nedovolí.Koupili jsme ho v 7 měsících.Snad není tolik starý na zvyknutí nového dění kolem a výměny svého pána.Jinak jsem doma takže spolu trávíme hodně času,ale někdy mi přijde,že ho nezajímám.Nekoupila jsem ho pro mluvení,ale jako společníka.
Jak je možné že chovný pár z odchytu je plachý a mláďata krotší jako dokrmovaná
Dobrý den, mám dotaz jestli má někdo zkušenost s pořízením žaka, i když je v domácnosti kocour. Náš kocour se bojí reálně i malé myši. Četla jsem že to není nemožné,ale ráda bych měla nějaké skutečné "příběhy" , popřípadě rady.
předem děkuji M.