Dobrý den toto pletivo odebírají moji známí a jsou spokojeni, ale tuším, že pani Horáková převážně a nebo úplně prodávají jen pletené pletivo. V tomto si nejsem jistý. Pletené pletivo jsem použil na 3 voliéry a už nikdy více.
Pro běžnou austrálii bude postačovat králikářské pletivo a to i pro rozely. Známý má králikářské i u králováků, červenokřídlých, penantů, rozel, dokonce i u barnardů.
Postačí vám i králičina pokud chcete ušetřit, tak vřele doporučuji.
Byl bych v investici do pletiva opatrný. Ušetříte a s prvním úletem už značně proděláváte, nemluvě o tom, že Vám to pak nedá a celé to za nových finančních investicí předěláte. Takže v šetření žáden efekt nevidím.To není můj názor, to je fakt. Cone
Je to těžké radit ale mně před léty přes zimu rozebrali králikářsky pletivo penanti i alex. malí a létali po místnosti, naštěstí po místnosti. Na druhou stranu znám chovatele, který má ve stejném pletivě alexandry a i penanty ve venkovních voliérách a nic nedělají. Tak si vyberte, já bych volil samozřejmě jistotu.
Srovnejte hodně hodně hodně moc prodejců- vyplatí se to.Já kupoval bodované v malinkém obchůdku specializovaném na ploty za 95 kč metr,přesně to samé pletivo stálo v Hornbachu 225 Kč .Nevidět to na vlastní oči tak neuvěřím.