Aleno moc děkuji, asi je zkusíme také :-) Snad budou dobré i pro našeho mazla.
Vhodný granule pro psa
Já můžu doporučit faraonpetfood.cz objednávám ztama granule už dlouho a jsem spokojená
Ahoj Barboro, jak dlouho trvá dodání z faraonpetfood, a dívala jsem se že prodávají krmivo ve větších baleních, dělají výnosy do bytu?
Vozí mi to krmivo takovej milej pán a nosí mi to až do patra:) Jinak mi to chodí většinou do dvou dnů
Je možnost nechat si toho krmiva Faraon nechat poslat vzorky abych zjistil co by ten můj mlsnej pes jed?
Ahoj, vzorky mám pocit že prodávají taky, zkus se podívat na faraonpetfood stránky
Díky za odpověď.Díval sem se na stránky a vzorky mají, tak sem jich rovnou pár objednal mají to celkem levný tak jsem zvědav co bude míti u nás doma úspěch
Objednávám výhradně granule Faraon,náš pes si je zamiloval hned jak sem to objednala poprví
Na faraonpetfood.cz se teď můžete zapojit do soutěže o krmení na celý rok zdarma!!:) Stačí koupit tam krmení v minimální hodnotě 400korun a odpovědět na otázku
S granulemi faraon mám výbornou zkušenost, neberu nic jinýho!:)
Nevi nekdo jak mam dostat do 8 leteho psa granula?? granule nemuže rozkousat.protože má nemocný zuby
Lidi díky za typ na granule Faraon, už mám objednááno!!! :) a Simčo, co ty granule zkusit nechat rozmočit ve trošce vývaru z polívky?...
MY jsme hodne dlouho shaneli hypoalergenni granule pro naseho pejska. Nakonec jsme koupili optimanova a vse ok. Mame to z juko-krmiva.cz
My používáme dlouhodobě http://www.petamour.cz/krmivo-pro-psy/713--platinum-iberico-se-zeleninou-kanci-15-kgpro-dospele.html a máme dobrou zkušenost. Psi mají kvalitní srst a granule jim moc chutnají. Myslím, že mají v sortimentu i Platinum pro štěňata.
Doporučuji granulky od OPTIMAnova :) Nejsou sice nejlevnější, ale pokud hledáš opravdu kvalitní granule pro pejska, tak ty levně nekoupíš. Mají různé příchutě a každý produkt obsahuje pouze jeden zdroj bílkovin, což usnadněje pejskovi trávení.
Mě přijdou nejlepší už tady zmíněné Granule Faraon, alespoň podle mojí zkušenosti
Zkuste granulky Optimanova mají velmi dobré složení. Můj pejsek se po nich může utlouct.
Zkuste granulky Optimanova mají velmi dobré složení. Můj pejsek se po nich může utlouct.
Mohu doporučit kouknout na http://www.juko-krmiva.cz/ Maji moc dobré a kvaltiní granulky, už nakupujeme pouze zde :)
Také objednáváme z juko-krmiva.cz a jsme moc spokojení.Mají kvalitní a moc dobré granulky. Chutnají jak pejskovi tak kočkam :)