Mám ten samý problém ☹️ nevěděl by někdo prosím?
Nemoc husy?
Zdravím. Když věc slušně nafotíte, alespoň v takovém detailu jako žadatel před Vámi v roce 2014, tak by se něco určit snad dalo.
Plus samozřejmě informace o chovu - máte 2 husy, nebo padesát? Dospělé, nebo housata - a jak stará? Vlastní dlouholetý chov a odchov, nebo jste je kupoval před chvílí? Je to u jediného zvířete, a všechna ostatní vypadají suprově? Jsou spolu už dlouho? Jak dlouho?
A kdybych měl nažhavit svou křišťálovou kouli - tak nejpravděpobnější je buď vápenka, nebo lokální nespecifický zánět. U příspěvku z 2014 bych to viděl na ten zánět po nějakém škrábanci. Zvlášť jestli zbytek chovu je zcela v pořádku.
Dobrý den. Mám stejný problém. Hus mám 5, asi 2 měsíce, toto mají dvě, jedna už asi od začátku co je máme (považovala jsem to za estetickou vadu, bylo to menší). Boule je měkká. Žerou normálně. Jak jsou staré nevím přesně, ale mají 3,5 až 4,5 kg (dnes jsme vážili). Děkuji.
Dobrý večer, máme úplně stejný problém jako vy. Víte prosím, co to je? Vyléčili jste to, popřípadě jestli bych mohla poprosit jak.
Děkuju moc za odpověď 😊
Pokud opravdu chcete vaší huse/husám/ pomoci, musíte s ní zajít k veterináři..babské rady jsou fajn, ale veterinář přesně ví a zjistí o co se jedná a jak léčit 😉