dobrý den chtěla bych se zeptat kdy se kastruji kocouři dostala jsem kocourka je mu 5 až 6 měsícu a je divoký nevím zda mám už jít k veterinářovi a nechat ho vikastrovat?
Dobrý den, chtěla bych poradit, jak a kde zjistím, zda máme doma Mainskou mývalí kočku.
Manžel našel kotě na parkovišti ve Francii a přivezl ji domů. Dle popisu má všechny rysy této kočky, ale jelikož je to nalezenec, mohla by být i křížená. Rádi bychom věděli, zda máme očekávat v budoucnu obra nebo už růst nebude, zvěrolékař není schopen odhadnout její stáří, zuby už má prý druhé, ale vůbec jsme si nevšimli, že by ji první zuby vypadaly. Momentálně má 4 kg (manžel ji našel 10.prosince, odhadujeme, že ji byly max 2 měsíce).
Je to moje první kočka a tak pátrám v různých vodách všeho, co se koček týká :-).
Děkuji za radu.
Pavla
dobrý den chtěla bych se zeptat kdy se kastruji kocouři dostala jsem kocourka je mu 5 až 6 měsícu a je divoký nevím zda mám už jít k veterinářovi a nechat ho vikastrovat?
Velmi se nám líbí mainská mývalí kočka, jenže nevíme ceny koťátek. Poradí mi někdo, kolik máme uspořit do prasátka než začnem obvolávat chovatele? Chceme kočičku, ne kocoura a nemáme zájem o chov a výstavy, prostě jenom o mazlíčka.
Relenye:Velmi se nám líbí mainská mývalí kočka, jenže nevíme ceny koťátek. Poradí mi někdo, kolik máme uspořit do prasátka než začnem obvolávat chovatele? Chceme kočičku, ne kocoura a nemáme zájem o chov a výstavy, prostě jenom o mazlíčka.
Když si projedete zdejší inzerci, tak se ceny pohybují od 17 000 do 24 000. “jakomainky” bez PP jsou za třetinu.
Relenye:Velmi se nám líbí mainská mývalí kočka, jenže nevíme ceny koťátek. Poradí mi někdo, kolik máme uspořit do prasátka než začnem obvolávat chovatele? Chceme kočičku, ne kocoura a nemáme zájem o chov a výstavy, prostě jenom o mazlíčka.
Já mám Elsu tuším za 15tis. Kč. Z roku 2018.
Taky jen na mazla.
Díky moc!!!