Co konkrétně potřebuješ vědět?
Dobrý den,prosím může mě někdo poradit při um.líhnutí,¨.
Dobrý den,prosím může mě někdo poradit při um.líhnutí,¨.
Co konkrétně potřebuješ vědět?
Mám kachnu pižmovou starou asi tak 4 roky a kučera ruánského ve věku 2 let. V loňském roce bylo z tohoto křížení 12 kachňat, jedno uhynulo mojí vinou a čistých vajec 5..V letošním roce bylo zase 18 vajec a z toho 8 kachňat a 10 čistých. Kachny mají velký výběh a páření probíhalo denně na rybníčku. Může mně někdo sdělit své zkušenosti.
Dobrý večer, já mám kačera ruánského a kačenu ruánskosaskou z 10 vajec 3 plný je to špatný možná to bylo tou zimou uvidím příští zítra dám do líhně nové tak se uvidí.A od pižmovek z 9 vajec 8 plných.Tak nwm co je špatně
Dobrý den potřebuji poradit jak pomoci při líhnutí v umělé líhni .Mám vajce 28 dní v líhni.Slyšíme klování ale zatím nic.Četla jsem někde že je možné pomoci sterilní pinzetou ale nevím kdy a jak???Poradí někdo prosím???
Dobrý den, mam tři vlašky je jim asi 2 a půl měsíce a vypadáto na kohouti mohl by mi někdo poradit jak je rozeznám děkuji.
Dobrý den, potřebovala bych poradit s líhnutím. V líhni mám nasazeno 24 vajec,tedy plnou. Při prosvícení jsem zjistila 5 vajec prázdných. Chci se zeptat,jestli je potřeba tyto vejce z líhně vyřadit. Někde jsem četla, že by měla ta vajíčka v líhni zůstat kvůli tomu, aby se ostatní , která jsou živá , při klubání o ně zapřela a nepohybovala ostatními vejci ?! , protože poslední 3 dny se nesmějí otáčet. Děkuji za odpověď