- Příspěvek #111950
- Nahlásit
Dobrý den,
většinou se začne objevovat ve 2 až 2,5 letech. Je to vzrušující v tu dobu objevovat černě a rezavě zabarvená peříčka (u přírodní zelené formy).
dobry den
prosím chtěla bych se zeptat kdy se Alexandrum bude dělat ten límec kdyby to byl sameček?Předem děkuji Liba
Dobrý den,
většinou se začne objevovat ve 2 až 2,5 letech. Je to vzrušující v tu dobu objevovat černě a rezavě zabarvená peříčka (u přírodní zelené formy).
Děkuji moc a jak je to v případě lutina je to stejne?
Ano, je to stejné. Ale viděla jsem i lutino s límcem bíločerveným, tedy místo černých pírek byla na lících a pod zobákem bílá pírka.
Děkuji za odpovědi.A mam ještě jeden dotaz když chybi jeden drapek u samečka muže se tudíž rozmnožovat?Děkuji Liba
Děkuji za odpovědi.A mam ještě jeden dotaz když chybi jeden drapek u samečka muže se tudíž rozmnožovat?Děkuji Liba
Zdravím,
drápek by neměl vadit. Kdyby neměl celý prst, už by mohl hůře držet rovnováhu, takže by se páření nevedlo, ale drápek by tomu bránit neměl.
Dekuji za odpovědi.tak uz vim že sameček muže mit mlade,loni měa samička dvé mladatka ale bohuzel je po 14 dnech prestala krmit a tudiž umřela.letos jsem ani nedoufala ale ted ma zase dvé mladata a mam strach je okrouzkovat aby to nedopadlo jako vloni.co by jste mě prosim poradily,dekuji moc za odpovediLiba
pokud je zabije po krouzkovani, tak je nekrouzkujte
Dekuji take jsem o tom uvazovala a necham je bez krouzku,samice mela mlade poprve a tak jsem si myslela ze je treba nezkusena a prestala je krmit na mladych nebylo videt zadne zraneni,dekuji moc za odpoved