- Příspěvek #111719
- Nahlásit
Gratulka a držím palce
Dobry den,chci se zeptat jestli na tohle forum chodi chovatele kteri chovaji p.rudobriche?poprosim o fotky a uspechy v podobe odchovu mladat🙂diky
stewe:Dobry den,chci se zeptat jestli na tohle forum chodi chovatele kteri chovaji p.rudobriche?poprosim o fotky a uspechy v podobe odchovu mladat🙂diky
Samicka na hnizde,6 vajicek 6 oplozenych,zitra by se meli lihnout👍
stewe:stewe:Dobry den,chci se zeptat jestli na tohle forum chodi chovatele kteri chovaji p.rudobriche?poprosim o fotky a uspechy v podobe odchovu mladat🙂diky
..
Tak se vylihli az dneska zatim 2 mladata😉
Gratulka a držím palce
Mladata krasne rostou:)11-13 dni
Odkud jste? díky
Smisek:Odkud jste? díky
Dobry vecer,jsem z Krkonos,okres Semily🙂
To není zas tak daloko, budete tam mít samičku :-) Já mám zato, že mám dva kluky a potřeboval bych je dopárovat a teď je již nechci stresovat s endosk. nebo DNA. Už stejně tuhle sezonu nezachráním :-(
Smisek:Odpověď na příspěvek uživatele stewe z 17.04.2014, 21:28:43
Od Ml. Boleslavi ( Já je kupoval již podruhé, zaručený pár :-) ) kovan22@centrum.cz
Smisek:Odpověď na příspěvek uživatele stewe z 18.04.2014, 17:35:47
Aktualni foto-16-18 dni
...
poprvé zaručený pár :-) - v Ustí a teď podruhé také zaručený :-) v Jičíně i když tady neném ještě jistotu, ale podle toho chování a zbarveni asi jo
Smisek:poprvé zaručený pár :-) - v Ustí a teď podruhé také zaručený :-) v Jičíně i když tady neném ještě jistotu, ale podle toho chování a zbarveni asi jo
Budu vas tady prubezne informovat,snad tam pro vas ta samicka bude:)budu davat i fotky..
cca 19-21 dní...
22-24 dní
..