proč je dáváte po párech to máte jako proto že chcetu odchovat rouzné zbarvení nebo co já mám 4páry pohromadě a nic nedělají mám tam 7budek at mají na výběr a je to jěště nikdy sem zabyté mladé v budce neviděl a to sem měl i 6párů pohromadě
Pro Radka: někteří chovatelé odchovávají v koloniích, ale ze zkušeností několika chovatelů vím, že je to riskantní - zabitá mláďata, rozbitá vejce, zraněné samice, atd. Je to každého věc, ale podle mě je to zbytečně riskantní.
po hromadě jdou chovat pouze "obyčejné" andulky výstavní a obyčejné to nedělá dobrotu já měl v jedné voliéře 4 páry 10 budek a stejně to většinou skončilo u zabutých mláďat nebo u vyházených vajíček
pro Sejček: Ahoj, co všechno prosím tě chováš? Budeš se specializovat na výstavky, nebo sis je pořídil že sou impozantnější než obyčejné(nemám to označení rád, ale jak jinak je odlišit od výstavek? )? A několikrát si již zmínil i králíky... Ty taky chovám, tak sem zvědavej co máš ty. Mohli by sme o tom někdy pokecat na ICQ?? (211895484)
Tak tohoto samečka sem si pořídil asi před měsícem. Fialovou straku sem chtěl mít dycky a když sem ho jednou čirou náhodou objevil ve zverimexu tak sem neodolal přestože sem si zakazoval nakupovat zvířata ve zveráčích. Dostal poctivou karanténu a po měsíci by snad již nic na další anče přenést neměl... :-)