Pro Marci - zatím je to vše v pohodě, rosely jsou mladé, takže budou hnizdit až na přes rok .
Chci to vyzkoušet jak se to bude chovat nadále, přes léto tam byl i párek fišeráků a taky to bylo bez problémů .
tak tady zasílá mého frajera našli jsme ho letos na jaře venku byl v hrozném stavu těd už se má velice dobře dokonce si našel svojí frajerku letos na podzim jsme mu kopily dvě aby si vybral
chtela jsem se zeptat mela jsem samici zlutou a modreho samce a zlutozeleneho samce a modrou samici je mozne ze ten zeleny tu modrou nechtel?protoze si vybral zlutou a modry modrou.
tak to my zbylo jen starsi pan mezi mladymi:)mam toho andulaka uz 4 mozna 5 let letos poprve cely rok venku a ani mu to nevadi protoze hasteri s korelama:)
5 let ještě není žádný věk :-))) dokupte mu samičlu, až vám budou korely hnízdit tak mu bude smutno. Společenství korel a andulek funguje docela pěkně a je na to krásný pohled.
Jak máte velkou voliérku?
Dobry den,ja prikladam foto svojich anduliek,pozrite si stranku www.chov-anduliek.weblahko.sk ešte sa rtozvyja na email mi prosim POSLITE FOTO A JA HO TAM ZVEREJNIM : KOZAK.f@zoznam.sk