Husa česká. Jinak jsem se zařekla, že už líhnout nebudu letos nic. Mám líheň v kuchyni na stole a rodina jí v pokoji na kolenou. Ale už tam má kolega 55n hempšírek, protože ve velé líhni už skončili s líhnutím a on to nějak nestihl. Tak jsem mu je vzala. No a potom mám objednávku asi na další. Tak to vypadá, že je to zase až do června. Dana
Dobrý den, mám dotaz líhnu už 2rokem pštrosy mám vlhkost 20%, teplotu,36,2 a pořád se mi děje, že tešně před vylíhnutím to uvnitř zahyne. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji Renata
Hano, foto hus je na předešlé straně 9, ty už jsou opravdu ohromné.
PS: během víkendu zde do diskuze doděláme tlačítko "poslední" kterým se bude možno přesunout rovnou na poslední stránku v tématu, ve kterém je více příspěvků, určitě vás to proklikávání až na konec také štve. Na webu s papouškama už to tak funguje.
tak to jsem asi přehlídla,jsou opravdu veliký,skoro na pekáč.
To s tím překlikáváním stránku po stránce je fakt na nervy,to bude fajn .
Za týden bych už měla mít kačata tak jestli se něco vylíhne přidám fotky
Zdravím Zbyňka a pro Hanu, hus bylo 14ks. a půlka jich šla ob barák dle dohod dávno danných, jinak přeji ať máš hodně kachňat a všechny přežijí. Rada: vyzkoušej také Čínky nebo pekingské kachny. Ps. Nad husama se začíná zatahovat obloha, ještě tak necelé 2 měsíce a půjdou do věčných lovišť (mrazák). Husičku já tůze rád..
S pozdravem Martin
Tak jsem se konečně dočkala,právě se mě líhnou kačky u jedné kachny ,zatím jich je dvanáct z pětadvaceti zbytek je už naklubaný,takže by mělo ještě něco být.
U druhé kachny se mají líhnout zítra.
Zdravím , potřebovala bych pomoc . Včera jsme našli čerstvě vyklubané mládě divoké kachny ,již téměř nežilo. Vzali jsme ho domů , dali do krabice pod žárovku a čekali jsme , co bude dál . Zhruba po hodině kachně začlo reagovat a probouzet se , stavělo se na nožky .......postupně oschlo a teď už je z něj krasavec . Ale co teď dál?? Vůbec nevím co mu mám dávat a co mám dělat .Nikdy jsme to nezažili . Chodí za mnou jak pejsek , jinak je v krabici pod žárovkou , svítím mu pořád , ale jíst moc nechce.Nebo neumí .Dala jsem mu vodu a nadrobené vajíčko se strouhankou . Poradíte mi jak mám postupovat ??? Díky moc. Pavlína