Tak se nehádejte a nikdo nebude potřebovat mazat profil.😀 Oslovujme se vážený pane či vážená paní a na konci vždy poděkujme za názor i s přáním hezkého dne. 🙂 Bojím se jen,že s tím málokdo bude souhlasit. Krásný den všem.
Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

22.03.2025, 12:46:18 xxx.xxx.230.164
Zdravím všechny, zatím řeším žádosti na deaktivaci profilu ručně. Vydržte prosím, v nejbližší době to provedu. Pracuji na nové verzi profilů, kde bude podstatně víc možností a zároveň do něj pak doplním i možnost deaktivovat svůj profil. Včetně dalších nastavení soukromí, které jste už dříve požadovali.

A bylo by možné přidat ikonku palce dolů - případně nějakým způsobem dát varování, že se jedná o nebezpečnou radu. (např. pomocí vykřičníku)? Např. nyní v příspěvcích “Podání prášku” - rada poskytnuta uživatelem by pokud by někdo použil uvedenou radu, tak ta by měla neblahé následky na dané zvíře.

Vykřičník, palec dolů, to je na nic. Je to akorát zneužitelné k šikaně neoblíbeného diskutéra. Pokud je uvedená rada špatná, stačí přidat příspěvek a vysvětlit v něm, proč je špatná. A někdy to ani nemusí být absolutně špatná rada, jen jiný pohled, jiný názor.

To není jiný pohled na věc ale neznalost. Když si přečtete diskuzi snažila jsem se vysvětlit v čem je řada špatná a ve výsledku se to jaksi neprovedlo.

Tak je fakt, že…teda alespoň mám ten pocit, že na Fauně palce dolů byly a že se to rušilo. Máte pravdu v tom, že je to asi zneužitelné, ale na druhou stranu já to teda vnímám jako nějakou zpětnou vazbu i v příspěvcích, které třeba napíšu já…když těch palců bude vícero a vidím od koho, tak si můžu říct, že jsem asi mlela nesmysly a nebo že můj pohled na věc nemusí být správný. A stejně tak u příspěvků, kde jsou informace mimo moje vědění, tak zas vidím, kdo dal palec nahoru, kdo dal palec dolů a tím pádem, jak je ta informace asi správná, věrohodná….
Myslím, že obecně na tom, jestli by měly být palce dolů nebo ne, se všichni určo neshodneme.

Pokud se někdo nechce zamyslet sám jestli je rada dobrá či nikoliv, tak je úplně jedno jestli tam bude hafo palců dolů nebo si přečte příspěvek s vysvětlením.
tak si můžu říct, že jsem asi mlela nesmysly
Za mě je taky lepší napsat - mýlíte se, protože… rovnou s vysvětlením. Jinak je to opravdu snadno zneužitelné.

Diskuzi, kvůli které jste navrhla palec dolů nebo vykřičník, číst nebudu. Není to potřeba. Vy jste to napsala pod dojmem toho jednoho příspěvku, ale zřejmě jste nedomyslela obecný dopad. A ten je takový jak píšu, tedy riziko zneužití. A přínos to mít nebude. Vystupujeme tu všichni anonymně, byť jsme mnozí zaregistrovaní a máme stálý nick, pořád zde diskutujeme do určité míry anonymně. Spoleh na to, že rada je vždy správná, relevantní, nebo není, podle toho kolik by měla palců nahoru a dolů, není žádný. Zvlášť když se jedná o zdraví.

Dobrá, bylo by tedy dobré, aby nedocházelo k šikaně rozlišit - otázku od diskuze. Nevím, pokud by příspěvek nasbíral dejme tomu tři vykřičníky - bylo by to označeno za nebezpečnou radu. Ale máte pravdu palce nic neřeší.

Myslíte to dobře, ale já nejsem přesvědčena o nutnosti takové úpravy. Důvody jsem už vysvětlila.
Noo, to mně se vůbec nelíbí palce dolů. To by fungovalo pro mnoho zde diskutujících jen jako pomsta neoblíbeným diskutujícím. Vůbec nezáleží co napíše, ale kdo to napíše.