bych mela dotaz k webu:
na mobilu mam zeleno -hnede pozadi -a pokazde, pri otevreni, pri nove strance - se mi nabidne zakladni modre a po 1-2 vterinach se zmeni na zelene. mam prohlizec chrome, android12
bych mela dotaz k webu:
na mobilu mam zeleno -hnede pozadi -a pokazde, pri otevreni, pri nove strance - se mi nabidne zakladni modre a po 1-2 vterinach se zmeni na zelene. mam prohlizec chrome, android12
Ph:bych mela dotaz k webu:
mně to začalo dělat také na počítači v práci. Doma (Edge) v pohodě, v práci (Edge) změna z modrého na “moje”
No, zkuste případně přepnout na jiné téma a zase zpět na vaše vybrané. Zkoušel jsem to teď na PC v Edge i na mobilu v Chrome i jako nepřihlášená a nedělá mi to. Věřím, že se to děje, jen musíme přijít na to v jakém případě.
deje se to jiz delsi dobu. to neni otazka dneska. A deje se to pri kazdem nacteni nove stranky. na PC se to nedeje
kdyz se prihlasim pres anonymni kartu prohlizece -nedeje se to. zustane tam zelene pozadi stale. To vypada teda na susenky, ze? No kvuli tomu je mazat nebudu 🙂
Toto dělalo hned po zavedení barevných témat, že mi vždy probliklo základní schéma, je to asi pomalejším načítáním??
když se klikne na “seznam témat”,tak půl vteřiny to blikne modro…ale hned je to normální-hnědé..Na funkci to ale nemá vliv👍Mi to neva…
Buggyra:Ještě jednou nenápadně naznačuji, jak by bylo krásné moci si zablokovat viditelnost příspěvků od určitých uživatelů (určitých IP). Například pokud jsem já někomu trnem v oku, mohl by si moje příspěvky vyzmizíkovat a netrápily by ho. 🥰
Ono by stačilo, kdyby dospělý člověk dokázal reagovat na výzvu “nevšimej si mě” a tu dodržel (připouštím, že občas to nejde), nevím, proč je všude potřeba hned blokace, navíc když se použije citace, tak to stejně člověk vidí. Navíc ono nejde o viditelnost příspěvků, vidím přezdívku, nečtu, nereaguju. Omlouvám se za vstup, jen můj názor.