raven_kix: Ahoj všem, rád bych přidal pár reakcí. Jsem rád, že píšete nápady na to, jak web vylepšit nebo co změnit. Ale většina funkcí, které nyní chcete měnit nebo odstranit je ta, kterou jsem na vaši žádost po přechodu z fauny doplnil. Za mě to byly super nápady a diskuzi opravdu vylepšily. Byl bych pro, nechat situaci trochu vychladnout a uvidíte, že ani palce nevadí… Naopak, jak tu několik lidí píše, mají vypovídající hodnotu o kvalitě příspěvku.
Co se týče Stelle. Všiml jsem si, že jedna skupina lidí ten “hon na Stelle” nepochopila úplně správně. Druhá skupina se jí to snažila vysvětlit (a mám pocit že jsem se taky jednou zasnažil). Opravdu nešlo o to, zjistit její identitu, zjistit její věk nebo cokoliv dalšího. Šlo vyloženě o to, že se zapojovala snad do všech témat a buď v nich kladla poměrně nesmyslné nebo i provokativní dotazy nebo radila o věcech, u kterých by mělo dítě, jak se říká mlčet a šoupat nohama 😀. Chápu, že řadu lidí začalo zajímat, zda je to skutečně dítě (u kterého by se to samozřejmě dalo bez problémů tolerovat) nebo jestli to je někdo, kdo si z nás všech dělá srandu. Nezlobte se na mě, ale z mého pohledu bylo dost důležité to zjistit. A rozhodně to není o tom někoho blokovat nebo zakazovat přístup od nějakého věku.
Naopak, jsme rádi za každého nového uživatele, za mladší obzvlášť. Uvědomte si, kolik je ještě funkčních diskuzí mimo Facebook? Kde jde psát anonymně a kde vás nikdo neblokuje za to, že napíšete 15 zpráv po sobě (to FB někdy dělá). Myslím si, že bychom si toho měli všichni vážit. Já s bratrem toho, že sem chodíte a aktivně diskutujete a vy toho, že fórum stále upravujeme a snažíme se udržovat maximálně v nějakých slušných mezích (omlouvám se za neskromnost).
Proto už poněkolikáté prosím, zanechte osobních sporů a věnujte se chovatelským diskuzím nebo klidně i diskuzím na volné téma, ale hlavně slušně a zkuste trochu tolerovat ostatní. Vím že je to těžké a asi si to představuju moc jednoduše, ale rozhodně by se tu všem psalo o dost líp.
Myslím,že tady to bylo dost dobře vysvětleno,a že už by se to téma nemuselo vůbec komentovat…hm?? Přešlo to z jednoho vlákna do druhého…a admini mají zase hlavu plnou Stelly..