…jako cirkus Matěje Kopeckého mi to tady připadá….😕
Megi, vždyť jsi psala, že si tu rdinu někdo půjčil. Nakonec tedy ne?
Megi, vždyť jsi psala, že si tu rdinu někdo půjčil. Nakonec tedy ne?
Jste mimo. Byl to spammer, tapetář. Stává se, někdy to člověk neví, ale tento byl upozorněn - bezvýsledně. Kdyby byli admini takoví, jak tu plácáte, tak ji dávno zablokovali, dost se divím té trpělivosti.
Vás to vůbec nezajímá, ale jste všude, kde se o tom mluví.
OMG
Jo tak to jsem mimo, tomuhle nerozumím, v počítačovém světě se nepohybuju a momentálně ani netuším, o čem mluvíte, co vlastně vysvětlujete. Mohl to udělat admin, kterému to tu přísluší.
A tohle: Vás to vůbec nezajímá, ale jste všude, kde se o tom mluví - se jako týká čeho? Já jsem psala o palcech, které se řešily tady ve chvíli, kdy jsem sem vlezla. A vy víte jak, kde já všude jsem? Máte s tím problém? Za Stellu jste si tu teď sypala popel na hlavu, tak rovnou vypište, kdo všechno vám tu vadí, aby bylo jasno, kdo to tu tedy moderuje.
😀😀😀
…jako cirkus Matěje Kopeckého mi to tady připadá….😕
Chtěla bych vyjádřit podporu adminům. Myslím, že z nás tady budou za chvíli na chocholouška.
Zdrbeme to tu všecko a všechny, dítě, ženu, muže, padni komu padni, a pak za to obviníme adminy, že tomu nezabránili. Fakt dobré, to si napíšu do deníčku absurdit.
Kolik let tu ten web funguje bez podobných taškařic? A my tu jsme jak dlouho, rok a půl, možná trochu víc, a už to je kolikátý konflikt, který musí řešit.
Tak proč jste to tady nezveřejnila, že je S. dítě, když to víte na stopro???? Předešlo by se tady té přiblblé diskuzi a mohlo být jasno hned…
Fatia:Megi, vždyť jsi psala, že si tu rdinu někdo půjčil. Nakonec tedy ne?
Taky by mě to zajímalo…ale Megi the pes píše tak záhadně, že její příspěvky asi pochopí málokdo…
balu:Pořád si myslím, že Stelle není dítě, ale provokatér. Je to virtuální svět - virtuální dítě, virtuální matka, … V podstatě se nedá ověřit, kdo je kdo, může se zde vydávat kdokoliv za kohokoliv.
K palcům - já bych zachovala viditelnost autora kliku. Často u odborných příspěvků to pomáhá k potvrzení relevantnosti rady.
Taky si myslím…
To jste napsala kulantně!
Zveřejnila a omluvila se jí. Holt to nepsala do každého vlákna, no. A asi chvíli trvalo, než to zjistila. Navíc jste si to mohla zjistit sama, když Vás to tak moc zajímá. Megi není kouzelnice, neudělala nic, co by nemohl udělat každý.
Půlka lidí stejně psala, že je už nepřesvědčí nic, tak co.
Chudák dítě. Chudáci admini. Stanou se z nich alkoholici.
Dyť jsem to tu řekla hned, jak jsem to věděla. Předtím jsem nemohla říct, že je/není dítě, protože jméno sice existuje (což jsem sem napsala), ale nemohla jsem potvrdit/vyvrátit, že to je jméno téhle osoby.
Ctím nevinu, dokud se neprokáže opak, nade vší pochybnost. A ne jak Slopné, Aneta a Kramný.
Na to potřebujeme téma!
Tady to vlákno založil admin. Tak jsem si i já dovolila napsat, co mi tu vadí a co bych ráda změnila. Kromě blbin typu změna barvy a palce nepalce. Nedovolila bych si jim vypisovat SZ, sami napsali, že se to děje a já malinko žasnu. Jo a kdysi se tu i řešilo něco o tom, že je či není vidět, kdo kde diskutuje. Nevím už, jestli to někdo chtěl, nebo to někomu vadí. Takže já se přidávám na stranu vadí, když zjišťuju, že jsou tu osoby, kterých zálibou je sledovat, co, kdo, kdy a kde.
eva:Tak proč jste to tady nezveřejnila, že je S. dítě, když to víte na stopro???? Předešlo by se tady té přiblblé diskuzi a mohlo být jasno hned…
Ano, napsala to ve chvíli, kdy si byla jistá, to je pochopitelné.
Jste si jistí,že Megi nechodí se Stellou do třídy? 😄 Soutěž o nejlepší spekulaci může začít.😄 Jako že Stelle není dítě nám asi bylo skoro všem jasné. A ještě nadprůměrně inteligentní.😄😄
Do třídy? Vzhledem k době, po kterou Megíí registruju, jsem si jistá, že ne😉
Tady přece nejde o to, zda je Stelle dítě či ne - aspoň za mně - ale o hodnotu jejích příspěvků a to, že se neváhá rozkřikovat po ostatních, když není po jejím - opravdu chcete s takovým člověkem sdílet jeden prostor, i když jen virtuální?
Ověřování věku či identity?? Pokud máte aspoň základní právní povědomí, je vám jasné, že velmi těžko
Podívejte se, kolik je tu uživatelů, ať přihlášených či nikoliv, a kolik promile je z toho činných - pravidla komunity by měla určovat ta komunita, nikoli jednotlivci, my všichni svými reakcemi rozhodujeme o tom, jaké chování a přístup je přínosný a tolerovatelný, a který už nikoliv..
lesnizinka:Do třídy? Vzhledem k době, po kterou Megíí registruju, jsem si jistá, že ne😉
Si dělám samozřejmě srandu.😄 Vím že Megi už chodí na gympl.😄
Varaxi:Chtěla bych vyjádřit podporu adminům. Myslím, že z nás tady budou za chvíli na chocholouška.
Zdrbeme to tu všecko a všechny, dítě, ženu, muže, padni komu padni, a pak za to obviníme adminy, že tomu nezabránili. Fakt dobré, to si napíšu do deníčku absurdit.
Kolik let tu ten web funguje bez podobných taškařic? A my tu jsme jak dlouho, rok a půl, možná trochu víc, a už to je kolikátý konflikt, který musí řešit.
V květnu už to budou dva roky od konce Fauny, letí to. Tenkrát mi jeden nejmenovaný uživatel napsal, že časem zjistíme, že ti lidé co se přesunuli nejsou žádná výhra 😀 To si ale ani dnes nemyslím, samozřejmě jsme rádi, že web ožil a mrzí mě každý člověk, který diskuzi opustil.
lesnizinka: Jo a kdysi se tu i řešilo něco o tom, že je či není vidět, kdo kde diskutuje. Nevím už, jestli to někdo chtěl, nebo to někomu vadí. Takže já se přidávám na stranu vadí, když zjišťuju, že jsou tu osoby, kterých zálibou je sledovat, co, kdo, kdy a kde.
To byl požadavek na box v pravém panelu s aktivními uživateli viz.foto. Byl požadavek, aby nebylo vidět, kdo je v diskuzi online, tak jsme mu vyhověli.
Ahoj všem, rád bych přidal pár reakcí. Jsem rád, že píšete nápady na to, jak web vylepšit nebo co změnit. Ale většina funkcí, které nyní chcete měnit nebo odstranit je ta, kterou jsem na vaši žádost po přechodu z fauny doplnil. Za mě to byly super nápady a diskuzi opravdu vylepšily. Byl bych pro, nechat situaci trochu vychladnout a uvidíte, že ani palce nevadí… Naopak, jak tu několik lidí píše, mají vypovídající hodnotu o kvalitě příspěvku.
Co se týče Stelle. Všiml jsem si, že jedna skupina lidí ten “hon na Stelle” nepochopila úplně správně. Druhá skupina se jí to snažila vysvětlit (a mám pocit že jsem se taky jednou zasnažil). Opravdu nešlo o to, zjistit její identitu, zjistit její věk nebo cokoliv dalšího. Šlo vyloženě o to, že se zapojovala snad do všech témat a buď v nich kladla poměrně nesmyslné nebo i provokativní dotazy nebo radila o věcech, u kterých by mělo dítě, jak se říká mlčet a šoupat nohama 😀. Chápu, že řadu lidí začalo zajímat, zda je to skutečně dítě (u kterého by se to samozřejmě dalo bez problémů tolerovat) nebo jestli to je někdo, kdo si z nás všech dělá srandu. Nezlobte se na mě, ale z mého pohledu bylo dost důležité to zjistit. A rozhodně to není o tom někoho blokovat nebo zakazovat přístup od nějakého věku.
Naopak, jsme rádi za každého nového uživatele, za mladší obzvlášť. Uvědomte si, kolik je ještě funkčních diskuzí mimo Facebook? Kde jde psát anonymně a kde vás nikdo neblokuje za to, že napíšete 15 zpráv po sobě (to FB někdy dělá). Myslím si, že bychom si toho měli všichni vážit. Já s bratrem toho, že sem chodíte a aktivně diskutujete a vy toho, že fórum stále upravujeme a snažíme se udržovat maximálně v nějakých slušných mezích (omlouvám se za neskromnost).
Proto už poněkolikáté prosím, zanechte osobních sporů a věnujte se chovatelským diskuzím nebo klidně i diskuzím na volné téma, ale hlavně slušně a zkuste trochu tolerovat ostatní. Vím že je to těžké a asi si to představuju moc jednoduše, ale rozhodně by se tu všem psalo o dost líp.