Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 12.01.2025, 15:44:27
Já si myslím, že jsme dospělý lidi a musíme se prostě srovnat s tím, že má někdo jiný názor. Mně palce nevadí. Vždyť o nic nejde, není to životně důležité.
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 12.01.2025, 16:21:53
Než jsem toto od vás přečetla, zrovna jsem celou situaci popisovala muži a doslova a do písmene jsem mu řekla to, co jsem si teď přečetla od vás, jako výtku adminům. Naprostý souhlas. Většina se tu přidala k lynči Stelly, padla tu jedna chabá omluva a jakože dobrý, konec, co jsme si to sme si…
Admini nezasáhli, dotyčného nijak neochránili, jasně sami nevěděli, jestli je či není dítě ale? Zasáhnout mohli, i když by se to netýkalo dítěte, těch příkladů se tady vyskytnulo už víc. Dneska ráno po přečtení: zamykám forum Stella a tím je to vyřešeno, jsem se naštvala teda fest(někteří si to ode mě vyslechli osobně) Vím, že na mě tu houby záleží, ale chyťte se za nos.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 12.01.2025, 16:29:14
Viem…a myslím si, že Zbyňek ani veľmi nerozmýšľal nad tým čo píše. Jednoducho bol rád, že zavládol ako taký pokoj…ale samotná podstata problému, t.j. keď príde niekto nový alebo vzbĺknu vášne pre totálnu blbosť, sa tým nevyriešila - iba toľko mal ten môj koment povedať…
Je pravda, že web nemá věkové omezení. Samozřejmě smí přispívat i děti a také se to děje, nikdo jim to nezakazuje. Konec konců i Stelle (nebo její sourozenec?) přispívá nadále. Nevím jak jste přišli, že ji to někdo zakazuje, zamčených témat, která se začaly ubírat jiným směrem je tu víc.
Dobrý den Zbyňku, tohle je vaše věta: ukázalo se, že Stelle je na 99 % opravdu dítě, maminka zasáhla a teď bude zřejmě bez mobilu, takže už se tu asi jen tak neobjeví. Téma je tedy vyřešené, vyhovím vašim požadavkům a uzamknu ho - mě toto, tady na na rozdíl od LK správně nepřijde. Že na Stellu se žalovalo, nemá mobil atd. Ta holka tu nic nedělala krom toho, že se zapojovala do diskusí, podle některých neadekvátních jejímu věku. No a? Je to prostě zvědavé(zvídavé) děcko. Diskutovala slušně do doby, než se na ni strhla lavina urážek. Reakce tipu: ty jsi na mě plivnul, tak já na tebe plivnu taky…je prostě taky dětská. Některé to tu vyprovokovalo k ještě větší šikaně a vy jste nezasáhli. Výsledkem bylo, že jste Stellu prakticky bloknuli a s agresorkama jste se poplácali po ramenou, jak jste to hezky vyřešili. Ano vím, nelíbí se ti to tu, tak sem nelez. Uvažuju o tom, to mi věřte.
Pořád si myslím, že Stelle není dítě, ale provokatér. Je to virtuální svět - virtuální dítě, virtuální matka, … V podstatě se nedá ověřit, kdo je kdo, může se zde vydávat kdokoliv za kohokoliv.
K palcům - já bych zachovala viditelnost autora kliku. Často u odborných příspěvků to pomáhá k potvrzení relevantnosti rady.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 12.01.2025, 16:35:23
Ani mě palce nevadí. Ale napadlo mě, že to zrovna této konkrétní rozmíšce mohlo zabránit. Tím spíš, že spor i nadále tříští zdejší osazenstvo na několik táborů…
Dobrý den Zbyňku, tohle je vaše věta: ukázalo se, že Stelle je na 99 % opravdu dítě, maminka zasáhla a teď bude zřejmě bez mobilu, takže už se tu asi jen tak neobjeví. Téma je tedy vyřešené, vyhovím vašim požadavkům a uzamknu ho - mě toto, tady na na rozdíl od LK správně nepřijde. Že na Stellu se žalovalo, nemá mobil atd. Ta holka tu nic nedělala krom toho, že se zapojovala do diskusí, podle některých neadekvátních jejímu věku. No a? Je to prostě zvědavé(zvídavé) děcko. Diskutovala slušně do doby, než se na ni strhla lavina urážek. Reakce tipu: ty jsi na mě plivnul, tak já na tebe plivnu taky…je prostě taky dětská. Některé to tu vyprovokovalo k ještě větší šikaně a vy jste nezasáhli. Výsledkem bylo, že jste Stellu prakticky bloknuli a s agresorkama jste se poplácali po ramenou, jak jste to hezky vyřešili. Ano vím, nelíbí se ti to tu, tak sem nelez. Uvažuju o tom, to mi věřte.
mě toto, tady na na rozdíl od LK správně nepřijde. Že na Stellu se žalovalo, nemá mobil atd. Ta holka tu nic nedělala krom toho, že se zapojovala do diskusí, podle některých neadekvátních jejímu věku. No a?
Ani já, ani Raven jsme rodičům Stelle nežalovali. Na druhou stranu jednou z teorií byla i varianta, že je Stelle námi nasazená, aby rozproudila diskuzi a to jsme chtěli vyvrátit.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 12.01.2025, 16:04:59
To mě právě taky napadlo, že není palec jako palec. Ale zase nikdo nikomu nebrání přeptat se na konkrétní věc přímo konkrétního člověka, když mi přímo na jeho názoru záleží, ne?🤔
Navíc mi přišlo několik SZ, že její rady ve všech tématech jsou často nebezpečné vůči zvířatům. Slušně jsem ji napsal, že jsem rád za její příspěvky, ale aby se vyjadřovala pouze k tématům, u kterých si je jistá.
Ani mě palce nevadí. Ale napadlo mě, že to zrovna této konkrétní rozmíšce mohlo zabránit. Tím spíš, že spor i nadále tříští zdejší osazenstvo na několik táborů…
Teď už to stejně nevyřešíme. A kdyby nebyl palec, bylo by to něco jinýho. Já nemám problém se tady omluvit všem, že jsem to tady veřejně rozebírala, to jsem neměla. Ale to je asi tak všechno, co s tím můžu udělat. Když se do toho veřejně vložila úplně cizí osoba, už toho bylo příliš.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 12.01.2025, 17:20:14
Aha a to posuzuje kdo? Podle toho, co já tu k sobě čtu, by vám na mě muselo přijít už podobných SZ x. To mě pořád jen utvrzuje v tom, že jsou tu jisté osoby privilegované a jisté jen trpěné. Jo a k palcům dodám jen to, že je mi to naprosto jedno. Jak mám tady tu prstovou myš(omlouvám se nevím, jak se to jmenuje) tak se mi občas povede kliknout na něco, co vůbec nechci. Tak jsem objevila, že to existuje😏 protože jsem klikla palec náhodně na nějaký příspěvek, už ani nevím komu. A tím to taky pro mě skončilo, tyhle hry na něco mě osobně vůbec nezajímají.
Balu má pravdu, stejně není způsob, jak věk ověřit…
Jsem já skutečně Orionka? Vždycky ? Nepíše za mě někdy Jaroslav Hašek ? Nebo třeba Dominik? Je Balu skutečně medvěd? Tak zaveďte povinnost foto+telefon+celá adresa a to vše pochopitelně úředně ověřené. Jinak se konce nedobereme. Internet je nebezpečné místo, kde nikdo neví nic. Když byla Stella tady mezi námi, byla poměrně v bezpečí. Jsou horší weby, kam by mohla zavítat. Co se tady mohla dočíst nebezpečného ? Nakonec je dobře, že tam její vlákno zůstalo. Každá se může podívat, jak se k ní chovala.
Teda musím říct, že moderátory hluboce lituju. Neříkám že se nezakecám i mimo téma zvířat, ale hlavní důvod, proč sem chodím je přečíst si něco o zvířatech. Vřele vám dámy doporučuji, vraťme se všichni k tématům o chovu dřív než moderátory - majitele naštvete a vykašlou se nám tady na to. Vždyť je opravdu otravujete hovadinama a žabomyšími válkami.
Žalovníček jsem já. Udělala jsem to, protože jsme se tu 3 měsíce? dohadovali, kdo to je, robot, AI, někdo z iF, někdo horší, a kdyby to bylo dítě, v tomhle prostředí, jak to tu bylo, by nemělo být. Maminka Stelle řekla, že jí zabaví telefon, já doufám, že nezabaví, jen že se doba omezí, což by prospělo i mně, že sem bude dál přispívat, jsme za mladé chovatele přece rádi a umíme odpovědět i slušně, ne? Jenže tady byl problém, že jsme nikdo nevěděl, esi jednáme s dítětem, nebo nějakým zloušem, čemuž se nedá divit, když jsme vycvičeni z reklamních agentů a tak. Takže jsem se srabácky zeptala a tohle je výsledek - Stelle je dítě. Mrzí mě to, vůči tomu dítěti to není fér, ale nedalo se na to koukat a tohle nebyl jediný kanál, kudy debaty probíhaly, už toho bylo moc a tohle fórum nemá být místo, kde se mám cítit špatně. Třeba to bylo poučné pro všecky podobné případy, jako když týden nadáváme člověku, který neumí na 100 % česky, jako když jednomu tolerujeme neustálé OT nebo že jeho psi honí zvěř, ale jiného proklejeme do osmého kolene. Jméno neprozradím, budete tomu muset věřit. A kdo nevěří, ať se ke Stelle nevyjadřuje vůbec, když se s ní nedokáže bavit slušně. Taky mám s některými trabl. Od zítra budu hodná. Budu si to číst každý den.