kometa:Spíš pane Krkavče.😉
Oboje.🙂
Proč nemůžu být prostě Stella? Proč pořád vymýšlíte takový konspirace?
A Plaka taky nejsem.
Nerozumím. Příspěvek anonyma se tě přece netýká.
Hmm, to je zajímavé, co Vy si vše nepamatujete. To já jim řekla, že ta “holka” a fašistický dobytek jsou jedna osoba. Dávno, pradávno to bylo a na jiném webu.
Velmi zajímavé tady tohle všecko.
Někde se na návsi rozprašovala nějaká dobrota a mně jste neřekli… zlí, zlí jste, všici.
fakt trapas tohleto, dojde anonym a řekne nám, že někdo anonym je jiný anonym
to von ten anonym bude ta 13letá, co ji tu podezírají
navrhuji tyhlety, co maj dlouhý vedení a vrozené buranství, aby je někdo vyhodil,
plaka s tim nemá nic společného
a pak bychom se mohli dohadovat zas o kravinách běžných, jako vždy 🙂
Anonymní:No na koních si sám se sebou jako Frontýnka domlouval rande, pak zapomněl přepnout ip a všichni ho dodrbali. Tak on nebo Plaka
Co ty seš za anonymní průjem? Neber si můj nick do nevymáchané klávesnice. Blink.
Přece se nebudete dohadovat s anonymem…
Nebudu, to jen ať vidím své IP. 🙂 Ale mohlo by se zde zažít úsloví, že buď to byl někdo, nebo Plaka. 😀
kometa:Spíš pane Krkavče.😉
Oboje.🙂
Anonymní:No na koních si sám se sebou jako Frontýnka domlouval rande, pak zapomněl přepnout ip a všichni ho dodrbali. Tak on nebo Plaka
Kdyby sám se sebou.😄😄 Tehdy se bavil celý hřebčín vč. asi 8-mi holek co tam docházely ke koním.😄 Už fakt nevím kolik lidí v tom bylo tehdy dobrovolně namočeno.😄😄 Stejná podsíť= stejná IP.🙂 Zvenku samozřejmě.🙂 Ježiš to byly časy..🙂
čim víc smajlů, tím víc pravda 🤦♀️
megi-the-pes:čim víc smajlů, tím víc pravda 🤦♀️
Megi, vždyť už je to dnes úplně jedno. A hlavně mně je to jedno. Tehdy to byla zábava s reálnými lidmi a vy jste byli jen IP adresy kdesi na netu. Zřejmě se nikdy s nikým z vás už neuvidím a když už by se povedlo, rozhodně by se to tady stejně nikdo nedozvěděl. Dva z Ifauny jsem tehdy opravdu viděl na vlastní oči a abych vám pravdu řekl, nuda. Internet je internet a reálný život je holt reálný život. Zní to možná hnusně, ale díky bohu že mám známé a přátele trochu jiného druhu. Doufám že jsem tím nikoho neurazil a když, tak to vážně nebylo mým úmyslem. 🌷
Jste úžasný člověk Neverende. 🙏🌷
Misa:Jste úžasný člověk Neverende. 🙏🌷
Bůh tomu tak chtěl. 😄😄
Typická omluva neomluva, manipulace, obvinění těch druhých z něčeho, co provedl sám. Problém je, že už mu to nikdo nežere, tak se musí obdivovat sám. Je to smutné, tyto lidi lituji, upřímně, to neštěstí, ale také nebezpečné k okolí, takže si tu práci dám vždy a povím, o co jde.
Ke Stelle můžu říct jen tohle - existuje osoba, která opravdu má 11letá trojčata, o otci nikde ani písmeno, bydlí v blízkosti Rokytky, je členem skupiny chovatelů skinny morčat, pracuje doma ve vlastní firmě (ne rukama), je to velice chytrá osoba s obřím, celosvětovým přehledem, takže jestli jsou děti po ní…
Informace mohu brát přesně tak, jak jsem je tu uvedla.
Tyjo, paní, která sama zvládá trojčata… tu poznat nepotřebuju, jen z toho popisu mám mindrák a pocit méněcennosti.
Já mám jedno zvíře a manžela, který pomáhá, když zrovna nemá rýmičku, a sama toho mám občas plné kecky.
Nene, eště tam je babička.
To sem Ti pomohla, co. 😀
megi-the-pes:Typická omluva neomluva, manipulace, obvinění těch druhých z něčeho, co provedl sám. Problém je, že už mu to nikdo nežere, tak se musí obdivovat sám. Je to smutné, tyto lidi lituji, upřímně, to neštěstí, ale také nebezpečné k okolí, takže si tu práci dám vždy a povím, o co jde.
Ke Stelle můžu říct jen tohle - existuje osoba, která opravdu má 11letá trojčata, o otci nikde ani písmeno, bydlí v blízkosti Rokytky, je členem skupiny chovatelů skinny morčat, pracuje doma ve vlastní firmě (ne rukama), je to velice chytrá osoba s obřím, celosvětovým přehledem, takže jestli jsou děti po ní…
Informace mohu brát přesně tak, jak jsem je tu uvedla.
Megi mně je to jedno. Já svůj názor mám a rozhodně nikdo koho neznám mě nepřesvědčí. Jinými slovy až to uvidím, tak uvěřím. Mimochodem fakt nejsem Misa a nepovídám si sám se sebou.😀 Nemáte mě ráda což mi nijak nevadí,ale musíte to pořád takhle prezentovat? Jestli je vám líto mě, tak to potěší a na oplátku ze slušnosti lituji i já vás.🙂 Takové úsilí vámi vyvíjené vůči mně a co z toho? 😀 Mimořádná nechápavost když sama po těch letech nevíte, že mi je to jedno?
Na tohle nikdo žádné úsilí vynakládat nemusí, to je prostě do očí bijící nesmysl.
megi-the-pes:Na tohle nikdo žádné úsilí vynakládat nemusí, to je prostě do očí bijící nesmysl.
Hurá.😀
Už je tady zase nabídka půjčky https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/25139-rychla-a-legitimni-nabidka-pujcky/