Stelle:Proč mám IP adresu počítače? Já to psala z mobilu!
Protože to je IP poskytovatele a ne počítače či mobilu. Zjednodušeně kdokoli k vám zavítá a připojí se do vaší sítě, bude “zvenku” mít zase stejnou adresu.
Děkuju. Takže to není problém webu?
Ano, přesně tak. IP adresu ovlivňuje váš poskytovatel internetu.
Pane Ravene, bylo by možné vzhledem k probíhající diskuzi na Všeobecném pokecu zjistit, že dle IP já nejsem Stelle, že nepíši pod jejím nickem? Vy vidíte jistě celou IP, můžete ji asi dohledat. Plus Stelle píše sem dotaz a najednou během 10 minut má vedle jinou IP adresu: Stelle 12.12.2024, 19:54:53 xxx.xxx.150.152
Není mi příjemné, že mě někdo podezírá, že jsem Stella. Ráda bych to vyvrátila. Díky za pomoc.
Proč mám IP adresu počítače? Já to psala z mobilu!
Zase se tu nabízí půjčka https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/25002-nabidka-nebankovni-pujcky/#prispevek242357
Stelle:Proč mám IP adresu počítače? Já to psala z mobilu!
Protože to je IP poskytovatele a ne počítače či mobilu. Zjednodušeně kdokoli k vám zavítá a připojí se do vaší sítě, bude “zvenku” mít zase stejnou adresu.
Pane Ravene..😄😄😄😄
Vše prosím hned hlašte. Mně i Zbyňkovi hned přijde upozornění a jak vezmeme telefon do ruky, hned mažeme. Půjčka už je pryč.
Co se ti na tom, ty N-cko, nelíbí? Mám oslovovat autora webu dle nicku nebo občanského jména? Pane by tam i tak bylo vždy.
Zítra zkusím prozkoumat. Do pokecu jsem kouknul, ale ani 8 stránek zpět nestačilo abych se dostal na začátek “problému”. Porovnám tedy IP adresy vás dvou a vyloučím případné dohady 🙂.
Plaka:Co se ti na tom, ty N-cko, nelíbí? Mám oslovovat autora webu dle nicku nebo občanského jména? Pane by tam i tak bylo vždy.
Právě že líbí.😄😄 Zní to směšně: Pane Havrane.😄😄 Všichni přeci víme,že je to p. Pokorný.
Ve zkratce: Vznikla fáma, že mi není třináct a jsem nick Plaky.
Na mou žádost ovšem nereagujete už xtý týden. Posíláno Zbyňkovi do sz a ignor.
Prošel jsem podklady, které mám v databázi a ne, Plaka a Stelle určitě nechodí na náš web ze stejného zařízení a ani se neshodují IP adresy, přesto že u IPv6 se zdá začátek stejný. To je tím, že se obě připojují přes O2. Konce IP adres jsou ale jiné.
N:Právě že líbí.😄😄 Zní to směšně: Pane Havrane.😄😄 Všichni přeci víme,že je to p. Pokorný.
Spíš pane Krkavče.😉
Fiji:A přitom jsi jen obyčejná N-cka chameleon.
Myslíte, že je to on o kterém se nesmí psát ani mluvit jeho jméno😂?
Daja
Ravene, Zbyňku. Prosím podívejte se do soukromé konverzace ode mne. Prvně jsem psala Zbyňkovi před x týdny. Pak se asi dvakrát připomněla a nic. Dnes jsem to napsala i Ravenovi. Moc prosím jak budete mít chvilku koukněte na to. Nechci to zde rozebírat veřejně.
Děkuji.
Dobrý den, už jsem vám odepsal.
Děkuji.
Daja:Myslíte, že je to on o kterém se nesmí psát ani mluvit jeho jméno😂?
Daja
No na koních si sám se sebou jako Frontýnka domlouval rande, pak zapomněl přepnout ip a všichni ho dodrbali. Tak on nebo Plaka