Ve Všeobecným pokecu se teď řeší soukromý zprávy- nejde si někoho v sz zablokovat? Třeba když klikneme na tři tečky vedle informací o uživateli, mohlo by tam být zablokovat uživatele. Myslím, že by to pomohlo.
Jen upřesním - problém, který se řeší ve Všeobecném pokecu, blokace odesílatele SZ zde na webu nevyřeší, protože obtěžování ze strany stalkující osoby jde i cestami mimo web.
Ale pokud blokování odesílatele SZ nekomu zde pomůže, proč ne.
Už jsem to psal v předchozím příspěvku. Opravdu budete mít možnost skrývat příspěvky od konkrétních uživatelů případně od někoho zablokovat soukromé zprávy. Ale vše zveřejním jako větší úpravu v rámci chovatelských profilů. Snad se zadaří, ale mělo by to být opravdu velké rozšíření webu. Pro zatím prosím vydržte s funkcí smazat zprávy a můžete je klidně nepřečtené mazat.
A ty starší příspěvky, které nejdou označit srdíčkem, i když se zdánlivě srdce nabízí, to ještě nejde. Zkoušela jsem. Asi oříšek, že? Napíšete sem pak prosím až to půjde? Děkuji Vám.
Když kliknete u příspěvku na 3 tečky, tak vidíte v tom vyskakovacím boxu i číslo příspěvku. Napište mi prosím u jakého příspěvku vám to nejde. Půjdu to hned prozkoumat.
Když kliknete u příspěvku na 3 tečky, tak vidíte v tom vyskakovacím boxu i číslo příspěvku. Napište mi prosím u jakého příspěvku vám to nejde. Půjdu to hned prozkoumat.
Příspěvek jsem si nyní dohledal a přidal do oblíbených. Tedy na mém PC to jde. Vidíte u příspěvku už 1 srdíčko? Zkuste případně přidat do oblíbených nějaký příspěvek před nebo za Zbyňkovým, jestli vám to půjde. Dalším kliknutím ho pak můžete zase odebrat. Opravdu mě nenapadá, proč by to nešlo právě u tohoto příspěvku.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 25.11.2024, 19:29:17
Nejde mi dát srdce u starších příspěvků u žádného. Bohužel🙈 Divný, jsem jediná? Nevím…..až na to kápnete, napište prosím, ať tady furt nešpitám. Nespěchá to, ale chtěla bych tenhle konkrétní příspěvek mít no. Je kopírovaný i iF, to jste viděl asi. Děkuji Vám.
Příspěvek jsem si nyní dohledal a přidal do oblíbených. Tedy na mém PC to jde. Vidíte u příspěvku už 1 srdíčko? Zkuste případně přidat do oblíbených nějaký příspěvek před nebo za Zbyňkovým, jestli vám to půjde. Dalším kliknutím ho pak můžete zase odebrat. Opravdu mě nenapadá, proč by to nešlo právě u tohoto příspěvku.
A teď jsem asi přišla na tu chybu!! Když kliknu na jakýkoli příspěvek v diskuzi, a to kdekoli, před datem 30.10.24, kdy jste to tady oznámil, tak mi srdce jdou zadat.
Nejde mi to jen u všech předchozích vyhledaných příspěvků, které předchází tomu od Zbyňka, ALE jsou to příspěvky, které se mi zobrazí, při VYHLEDÁVÁNÍ klíčového slova: Rehabilitace, podle kterého hledám právě tenhle Zbyňkův příspěvek. U těch všech předchozích jsem to zkoušela a na to konto pak psala,že jiné mi osrdíčkovat taky nejdou, ale jsou právě jen podle klíčového slova.
Otevřel jsem dnes web a dole na hlavní stránce bylo pár zvířat a mezi němi i tady krokodýl. Prvně jsem myslel, že půjde o chybku v českém názvu, ale po přečtení textu mi došlo, že špatně je spíš fotka a vědecký název. Šel by ten šotek opravit? Případně by neškodila ani aktualizace odstavce ve kterých našich zahradách je chován, Plzeň už je nemá, naopak tam myslím není zmíněný Dvůr, krokodýlí zoo Praha.
Chápu že možná v porovnání s jinými věcmi které řešíte je to maličkost, ale věřím, že by bylo fajn, aby to tu bylo bez takového šotka.