Ve Všeobecným pokecu se teď řeší soukromý zprávy- nejde si někoho v sz zablokovat? Třeba když klikneme na tři tečky vedle informací o uživateli, mohlo by tam být zablokovat uživatele. Myslím, že by to pomohlo.
Jen upřesním - problém, který se řeší ve Všeobecném pokecu, blokace odesílatele SZ zde na webu nevyřeší, protože obtěžování ze strany stalkující osoby jde i cestami mimo web.
Ale pokud blokování odesílatele SZ nekomu zde pomůže, proč ne.
Už jsem to psal v předchozím příspěvku. Opravdu budete mít možnost skrývat příspěvky od konkrétních uživatelů případně od někoho zablokovat soukromé zprávy. Ale vše zveřejním jako větší úpravu v rámci chovatelských profilů. Snad se zadaří, ale mělo by to být opravdu velké rozšíření webu. Pro zatím prosím vydržte s funkcí smazat zprávy a můžete je klidně nepřečtené mazat.
A ty starší příspěvky, které nejdou označit srdíčkem, i když se zdánlivě srdce nabízí, to ještě nejde. Zkoušela jsem. Asi oříšek, že? Napíšete sem pak prosím až to půjde? Děkuji Vám.
Když kliknete u příspěvku na 3 tečky, tak vidíte v tom vyskakovacím boxu i číslo příspěvku. Napište mi prosím u jakého příspěvku vám to nejde. Půjdu to hned prozkoumat.
Když kliknete u příspěvku na 3 tečky, tak vidíte v tom vyskakovacím boxu i číslo příspěvku. Napište mi prosím u jakého příspěvku vám to nejde. Půjdu to hned prozkoumat.
Příspěvek jsem si nyní dohledal a přidal do oblíbených. Tedy na mém PC to jde. Vidíte u příspěvku už 1 srdíčko? Zkuste případně přidat do oblíbených nějaký příspěvek před nebo za Zbyňkovým, jestli vám to půjde. Dalším kliknutím ho pak můžete zase odebrat. Opravdu mě nenapadá, proč by to nešlo právě u tohoto příspěvku.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 25.11.2024, 19:29:17
Nejde mi dát srdce u starších příspěvků u žádného. Bohužel🙈 Divný, jsem jediná? Nevím…..až na to kápnete, napište prosím, ať tady furt nešpitám. Nespěchá to, ale chtěla bych tenhle konkrétní příspěvek mít no. Je kopírovaný i iF, to jste viděl asi. Děkuji Vám.
Příspěvek jsem si nyní dohledal a přidal do oblíbených. Tedy na mém PC to jde. Vidíte u příspěvku už 1 srdíčko? Zkuste případně přidat do oblíbených nějaký příspěvek před nebo za Zbyňkovým, jestli vám to půjde. Dalším kliknutím ho pak můžete zase odebrat. Opravdu mě nenapadá, proč by to nešlo právě u tohoto příspěvku.
A teď jsem asi přišla na tu chybu!! Když kliknu na jakýkoli příspěvek v diskuzi, a to kdekoli, před datem 30.10.24, kdy jste to tady oznámil, tak mi srdce jdou zadat.
Nejde mi to jen u všech předchozích vyhledaných příspěvků, které předchází tomu od Zbyňka, ALE jsou to příspěvky, které se mi zobrazí, při VYHLEDÁVÁNÍ klíčového slova: Rehabilitace, podle kterého hledám právě tenhle Zbyňkův příspěvek. U těch všech předchozích jsem to zkoušela a na to konto pak psala,že jiné mi osrdíčkovat taky nejdou, ale jsou právě jen podle klíčového slova.