To se máte 😊 mně to furt nejde, asi jsem zlobila 🤔
Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz
A co přesně vám prosím nejde? Nezobrazí se srdíčko? Nebo ho vidíte, ale když kliknete, tak se nic nestane?
Teď jsem zjistila, že když si web prohlížim nepřihlàšená, ukazuje se mi, že jsem online🤔.
Srdíčko vidím, ale když kliknu, nic se nestane
To je asi v pohodě, stačí se vrátit na seznam témat a znovu do diskuze a už tam zelené kolečko není. Prostě aktualizovat stránku.
Děkuju🙂,už tam to kolečko neni.
“Příspěvky v diskuzi (srdíčko na přidání je pod třemi tečkami v pravém horním rohu)”
tak se koukám pod při tečky a nic tam nevidím…?
jestli se tedy dívám pod ty správné tři tečky (mmch, ty jsou co?)
Tři tečky jsem používala k nahlášení inzerce např. léků nebo fin. půjčky. A srdíčko se mi tam teď zobrazuje.
Musíte ty tečky rozkliknout/otevřít.
och, děkuji za rozšíření obzorů 😀
Ano, srdíčko najdete po kliknutí na 3 tečky v pravém horním rohu příspěvku. Proč se nic neděje po kliknutí na srdíčko u starších příspěvků ověřím.
Nějak se mi nenahrál příspěvek ve veselém okénku, nevíte proč? Pokud ne, tak to prosím smažte, pokud to jde.
Dobrý den..Mám prosbu..Nějaký čas mi na “třetím víčku” po otevření diskuse,nenaběhne poslední přečtený příspěvek…musím se vracet a hledat,kde jsem zkončila…Všude jinde je to vpořádku,jen na tom “víčku”..dá se s tím něco udělat?..jestli né,není to až tak velká hrůza-najdu si to🙂Děkuji Bobča
Jen tak si připomenu… kdyby šlo zneviditelnit příspěvky nějakého přispívajícího dle IP… 🙂
Tuto funkci přidáme až ve větším balíčku s celým novým uživatelským profilem. Tedy ještě to nějaký čas zabere, ale určitě ji doplníme.
To by mělo fungovat automaticky kliknutím na název tématu. Zkoušel jsem to zrovna na třetím víčku, měl jsem tam nějaké desítky nepřečtených reakcí a skočilo mi to na správnou stranu. Je více možností, na co jde u tématu kliknout, tedy opravdu musíte klikat na název tématu.
Děkuji, jsem ráda, že je v plánu 🙂
Mě jen napadlo (spíše jen estetická věc), že u profilu kde lidi mají třeba napsaný seznam chovaných zvířat. Tak v nastavení když vypíšu seznam který píšu do řádků / odstavců tak po uložení se text spojí a jde za sebou.
Nešlo by to upravit tak jak je to v diskuzi kde se text odděluje do odstavců?
Děkuji.