Právě si třídím témata diskusí, už si nepřeji, aby se mi ve výpisu zobrazovalo včelařství. Je uživatelsky celkem nekomfortní, když se mi po každém označení připínáčku nabídka zase schová. Pokud si někdo chce naklikat více témat, musí nabídku vždy znovu vyvolat (zatrhávám z diskuse).
Šlo by udělat, aby šel příspěvek úplně smazat? Já někdy něco chci vložit, pokazím to a pak už příspěvek nesmažu, nejde to. Pak tam kliknu třeba písmeno a tedy vložím, vypadá to divně.
Ahoj, nešlo by nějak udělat, aby i nepřihlášení uživatelé mohli nějak označit příspěvek či diskuzi, která porušuje pravidla, a poté by je autoři webu nebo přihlášení smazali.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 02.09.2024, 13:51:23
Ano, je možné tuto informaci změnit. Je nutné být přihlášený ve svém uživatelském účtu a pak v Nastavení (najdete nahoře vpravo pod vaší ikonkou) si můžete cokoliv upravit. A samozřejmě uložit, jak bylo psáno výše 🙂.
Náhodou jsem popatřila na nové články v oboru “Skot a prasata” a asi se nějak nepovedla kategorizace článků od JaVora… Asi by měly být pod ovcemi a kozami? 🙂
Náhodou jsem popatřila na nové články v oboru “Skot a prasata” a asi se nějak nepovedla kategorizace článků od JaVora… Asi by měly být pod ovcemi a kozami? 🙂
Dobrý den, máte pravdu, roztřídil jsem články jak patří, díky za upozornění.
Musela jsem nedávno přejít od výpisu “všech témat” na označení témat bez včel. A sem tam mi to skočí zpátky na výpis všech témat. Je otravné znovu připínáčkovat všechna témata kromě včel, tak přemýšlím, čím to, že se mi ta témata odznačí? Je to nějakými úpravami na webu a nebo je to nějakou aktualizací na mojí straně? To by mělo být spojeno s profilem a nikoli třeba s nastavením prohlížeče, ne? Díky
Musela jsem nedávno přejít od výpisu “všech témat” na označení témat bez včel. A sem tam mi to skočí zpátky na výpis všech témat. Je otravné znovu připínáčkovat všechna témata kromě včel, tak přemýšlím, čím to, že se mi ta témata odznačí? Je to nějakými úpravami na webu a nebo je to nějakou aktualizací na mojí straně? To by mělo být spojeno s profilem a nikoli třeba s nastavením prohlížeče, ne? Díky
a čím to připínáčkuješ??já teda přejíždím kolečkem,na ty svoje,kam chodím,bez rozdílu sekcí,ale taky bych je třeba ráda vybrala,abych je měla pohromadě..Ale nějak moc mi to neva..
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 27.09.2024, 11:44:55
Myslím, že pomůže, když si připnete vaši kategorii zvířat na úvodní straně, tam jsou taky připínáčky a ty slouží na zvolení oblíbených kategorií zvířat v celé struktuře menu.