Hlásím se k těm, co by si přáli nezveřejňovat, kdo je online. Kvůli tomu se vlastně radši nepřihlašuju a do případných mých komentářů vypisuji přezdívku ručně.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 15.05.2024, 07:49:15
Já mám zas názor jako “holub”. Myslím ale, že se uvažovalo, že kdo je online, bude nějak skrytě. A kdo bude mít zájem, tak online lidi rozklikne. To by bylo, dle mě, řešení pro všechny…
Vidím to stejně, jako Assil, Aldamax, taky nekoukám, kdo je a není online, na co? Napíšu a pak se buď dotyčný ozve - někdy, nebo ne. A proč má být vidět, jestli tu jsem , nebo ne?
Mě je jedno kdo tu je.. Nesleduju absolutně, kdo je přihlášený.. Nemám potřebu někoho blokovat.. Proč?? Píše snad někdo neco, za co by se měl stydět?
Pokud by blokování fungovalo na základě IP adres, vytřídila bych takové ty anonymní vykřikovače a buzerovače. Jejich příspěvky mě často otravují. Já právě úplně hned nelustruji, kdo příspěvek napsal, přečtu si nejprve text příspěvku, až pak, pokud to potřebuji, juknu na autora. A kdybych mezi přínosnými informacemi nemusela číst nějaké ty nehodnotné výlevy, vůbec by mi to nevadilo 🙂
Na druhou stranu, celkem jich ubylo, těch výkřikářů (asi jsou na jiných sockách), tak s tím dokážu žít, a tuhle funkci nějak kriticky nepotřebuji 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 17.05.2024, 12:24:55
A bylo by možné ty lidi online nějak jen “schovat”, že by si je zájemce rozklikl? Já, ptž často píšu pozdě večer, tak se dost často dívám, kdo je online…a třeba mi i hned odpoví (na SZ).
A bylo by možné ty lidi online nějak jen “schovat”, že by si je zájemce rozklikl? Já, ptž často píšu pozdě večer, tak se dost často dívám, kdo je online…a třeba mi i hned odpoví (na SZ).
Chceme dát každému do profilu možnost zakliknout si své zobrazení.
Jani,ale třeba můžu být on-line,ale budu na jiném vlákně,a neuvidím,že mi třeba píšeš-PŘÍKLAD🙂..tak neodpovím,a bude problém,že s tebou nechci komunikovat..Já třeba na SZ přijdu až upozorněním v mejlech i za 2 dny..Ty máš potřebu v noci komunikovat,ale ten druhý třeba né,hm? To je jak na skype..sotva jsem zapla PC,tak už mi někdo volal(než jsem přišla na to,jak být “neviditelná”)..Ne každý chce v noci komunikovat..Třeba si jen pročítá příspěvky..😇Nic ve zlém-jen názor..
Ano, potvrzuji. Nejsem doma. Jsem v místě, kde je velmi slabá wi-fi a internet mi pořád padá. I proto se mi teď už nejmíň 2x zdvojil příspěvek. Můžu se jen omluvit, ale smazat jej nejde.
Smazat vlastní příspěvek do doby než se tam objeví nový je taky nereálné?