S tím mazanim do dalšího přidaného příspěvku je nějaký technický problém, nebo to nechcete zavést?
Nooo, padělků léků s potenciálem závislosti…
Nooo, padělků léků s potenciálem závislosti…
P.s nešlo by něco udělat se zdvojováním příspěvku?
biaca:P.s nešlo by něco udělat se zdvojováním příspěvku?
Co jsem vysledoval tak zdvojení se dělá při pomalejším připojení, kdy trvá delší dobu než se příspěvek vloží. Zkusím zjistit jestli se s tím dá něco dělat.
Ano, potvrzuji. Nejsem doma. Jsem v místě, kde je velmi slabá wi-fi a internet mi pořád padá. I proto se mi teď už nejmíň 2x zdvojil příspěvek. Můžu se jen omluvit, ale smazat jej nejde.
S tím mazanim do dalšího přidaného příspěvku je nějaký technický problém, nebo to nechcete zavést?
Pokusil jsem se konečně vyhovět 🙂.
U nových odpovědí už nyní uvidíte na konci šedého proužku šipečky a po kliknutí se zobrazí celý text.
raven_kix:»Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.04.2024, 15:10:14
nefunguje to správně - není vidět nová reakce, jen starý příspěvek
Jéé, funguje to!
Když kliknu na šipičku, rozbalí se příspěvek, na nějž je odpovídáno!
👍👌❤️
Díky díky!
Xerxova:nefunguje to správně - není vidět nová reakce, jen starý příspěvek
To jste asi nedala “odpovědět”, ale “citovat”?
Citování se pozná podle toho “vodoznaku” uvozovek.
Aha, tak se asi změnil opravdu tím zásahem nějak způsob, jakým se příspěvky citují, také mi můj přidaný text u tohoto zmizel. - Tento se objevil až když jsem dala “upravit příspěvek”. Ale ten původní text tohoto příspěvku, kdy píši, že zkouším citaci, není vidět ani napoprvé (jako u Xerxové), ani teď po úpravě.
Ale když jsem před chvilkou citovala Xerxovou, tak to proběhlo standardně. Nebude tam problém s tím rozbalováním toho “odpověď na…”? Že když se dá citovat příspěvek, ve kterém je odpovídáno, ta funkcionalita rozbalování odpovědi nějak zamíchala s tím vkládáním nového textu k citovanému?
Omlouvám se za problémy, snad to bude mít nějaké jednoduché řešení.
Pravda, testoval jsem odpovědi a ono to mělo nějaký vliv i na citace, vyřeším to.
Prosím pěkně, šlo by udělat něco jako záložky příspěvků? Sem tam je v diskusi hodnotný příspěvek, který bych si ráda uložila, protože za čas zapomenu kdo, kde a kdy ho psal. Uložit k sobě do profilu…? Šlo by?
Kallisto:Prosím pěkně, šlo by udělat něco jako záložky příspěvků? Sem tam je v diskusi hodnotný příspěvek, který bych si ráda uložila, protože za čas zapomenu kdo, kde a kdy ho psal. Uložit k sobě do profilu…? Šlo by?
To je určitě dobrý nápad, počkáme na vyjádření Ravena, jak by to bylo složité.
Já se přidám, taky se mi to líbí. Tuhle jsem něco hledala a šla jsem na to přes svoje příspěvky-jinak jsem nevěděla, jak to hledat a byl to masakr 😀 .Takže pokud vznikně nějaký úložiště, kam by si každý mohl uložit odkaz na to, co kdo řekl opravdu podnětnýho, budu taky moc vděčná!
Ahoj všem, je to určitě super nápad a mohlo by to fungovat ne jen na diskuzi, ale i na inzeráty a případně další obsah. Mám na to web už dokonce částečně připravený, nebude to složitá úprava a co nejdříve tuto funkci doplním.
Jé, nevím, kdy se to stalo, ale doplnili jste k přehledu pro kategorii v pravém sloupečku i oblast webu, na kterou se zrovna dívám - bezva, moc děkuji, to mi pomohlo!
Myslím tím, když jsem v diskusi v nějakém tématu, tak jsem k dané skupině zvířat viděla vpravo nabídku inzerce a článků, ale nikoli diskusních témat. Naopak v inzerci jsem viděla vpravo od inzerátu nejnovější články a diskuse, ale nikoli inzeráty. Nyní je vidět (aspoň z diskuse) všechno, a je to super! Nemusím si prokliknout do třídění zvířat, abych viděla v oné kategorii další nové diskuse, všimnu si té nové vpravo.
Děkuji děkuji 🌼
Prosím prosím smazat duplicitní téma: https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/20960-maj-vyzeneme-kozy-v-haj
Zdravím a připomínám se ohledně nastavení soukromí po třech měsících. Nyní třeba 42 neregistr a 8 vyjmenovaných online uživatelů. Prosím, šlo by to změnit, jak bylo plánováno?
raven_kix:Ahoj všem, udělám úpravy. Top přispěvatelé vyhodíme úplně. Pro zájemce to půjde dohledat v tabulce registrovaných uživatelů, ale nebude to aspoň pořád na očích. A na tabulku online uživatelů bude napojeno nastavení soukromí, které jsem popisoval výše. Kdo nebude chtít být jmenovitě vidět v tabulce, tak tam bude uveden pouze jako:
+ 3 registrovaní
Ale pak nevím komu můžu zrovna psát, jestli je online.