Bude zde nějaký posun i v inzerci. Je možná investice do reklam v toto odvětví?
Děkuji za odpověď
Správná podpora nekončí vypnutím adblocku, ale kliknutím na reklamu a největší frajeři ještě objednaj nabízený zboží 😄
P.S. taky by mě neuráželo tlačítko donate pro libovolnou částku.. Ale aby to provozovatelům nepřineslo víc starostí(účto, daně a já nevím co) než radostí..
JardaPecival:Správná podpora nekončí vypnutím adblocku, ale kliknutím na reklamu a největší frajeři ještě objednaj nabízený zboží
P.S. taky by mě neuráželo tlačítko donate pro libovolnou částku.. Ale aby to provozovatelům nepřineslo víc starostí(účto, daně a já nevím co) než radostí..
Takže takhle - jednou za čas vypnu adblock a kliknu na pár reklam (zvážím i nákup). Pak zas vypnu adblock. Podpořeno 😄
zbynek:Ten počet reakcí tam naskočí až přibudou nové příspěvky, takže na tento můj by vás to mělo upozornit už ve výpisu témat, je to tak?
Jj, už se mi ukazuje červený očkoa počet nových příspěvků pod názvem, tak je to už OK, asi to trvalo než se to načetlo, protože fakt ráno nic.
raven_kix:Dobrý nápad pro zlepšení navigace. Zkusím to promyslet a zapracovat.
Funguje to na ifauně, tak když tak tam můžete omrknout jak to mají nastavený.
keriton:Takže takhle - jednou za čas vypnu adblock a kliknu na pár reklam (zvážím i nákup). Pak zas vypnu adblock. Podpořeno
No ono hlavně tyhle google reklamy jsou vtipný v tom, že zobrazujou reklamy podle jakože umístění uživatele a zkuste si pracovat v nadnárodní firmě, kde je hlavní server v tramtárii na druhým konci světa. 😄
Inzerce - díky za přidělané vyhledávání. Každopádně bych odmazal staré inzeráty a hledání bych jako výchozí třídil podle data vložení inzerátu. Např. na dotaz "lesknice" se vypíšou inzeráty i z roku 2010. Na Fauně chodil každý týden e-mail s potvrzením, že inzerát je stále platný a poskočil opět nahoru.
Netuším, jak dlouho tam drželi nepotvrzené inzeráty od uživatelů. Navrhuji udělat nějaké časové omezení. Člověk pak neví co je platné a co ne 🙂
Díky..
Díky za očičko. 👍
Můj další nápad je ohledně Nápovědy, až všechny změny postupně provedete, bylo by fajn to tam mít pěkně po kupě. Jak vkládat fotky, jak na ikonku, velikost fotek, zkrátka blbuvzdorný návod pro nás, pc analfabety.
Plaka:Díky za očičko.
Můj další nápad je ohledně Nápovědy, až všechny změny postupně provedete, bylo by fajn to tam mít pěkně po kupě. Jak vkládat fotky, jak na ikonku, velikost fotek, zkrátka blbuvzdorný návod pro nás, pc analfabety.
Ano, nápovědu bude potřeba napsat, ale vkládání fotek do diskuze i do profilovky teď ještě změníme a jednodušíme, aby to zvládl každý. Do diskuze chceme udělat funkci, pomocí které se vloží více fotek naráz z PC a bude se moct změnit jejich pořadí po nahrání, jak si žádáte.
assil:Jj, už se mi ukazuje červený očkoa počet nových příspěvků pod názvem, tak je to už OK, asi to trvalo než se to načetlo, protože fakt ráno nic.
Už jsem taky zjistila,jak najdu "čerstvé" příspěvky a kde...Nemám nikde žádné "očko"(to máte asi na mobilech-já mám klasický "počál")To mi chybělo..děkuji🌹👍🙂
Bobca:Už jsem taky zjistila,jak najdu "čerstvé" příspěvky a kde...Nemám nikde žádné "očko"(to máte asi na mobilech-já mám klasický "počál")To mi chybělo..děkuji
Mám očko a počet nových příspěvků normálně na pc.
Bobca:Už jsem taky zjistila,jak najdu "čerstvé" příspěvky a kde...Nemám nikde žádné "očko"(to máte asi na mobilech-já mám klasický "počál")To mi chybělo..děkuji
Funguje to i na PC a všech zařízeních. Koukněte na tento obrázek s vysvětlivkou:
zbynek:Funguje to i na PC a všech zařízeních. Koukněte na tento obrázek s vysvětlivkou:
- ');" onmouseout="UnTip();">
👍👍👍
Bude zde nějaký posun i v inzerci. Je možná investice do reklam v toto odvětví?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, šlo by nějak časově omezit platnost inzerátů? Jde mi o to, aby se nezobrazovaly nabídky třeba z roku 2017... Já bych to omezila třeba tak na max 2 měsíce a pokud někdo chce inzerovat déle tak ať si to nějak jednou za dva měsíce prodlouží. Děkuji
Dobrý den. momentálně pracuji na nové verzi hlavičky a menu. Pak mám ještě pár úprav diskuze a pak se hned pustím i do inzerce. Mám v plánu vyřešit i ty neaktuální inzeráty, jak píšete.
Chytré očičko a skok do diskuze tam, kde jsou od minula nové příspěvky - neví, že já jsem já, i když jsem na mobilu místo na PC. Ukazuje mi na mobilu jako nové příspěvky něco, co už jsem četla na PC (a naopak). Dalo by se to sjednotit?
Ano, je to tak, mezi zařízeními se zatím informace nepřenáší, ale zkusím tuto funkci také doplnit.
dotaz - je dobré mít nastaveno řádkování s mezerami - jako odstavci? Chtěla jsem napsat ucelený text ale jako jednotlivé věty. Jednotlivé věty se pak tváří jako samostatné odstavce s mezerami, při shift+enter se mi to slilo do nesrozumitelné věty.
Editor v diskuzi upravíme. Povolíme nový řádek přes Shift + enter.
raven_kix:Ano, je to tak, mezi zařízeními se zatím informace nepřenáší, ale zkusím tuto funkci také doplnit.
Já mám podobný dotaz. Mezitím jsem se odhlásila (vymrzl mi noťas) - v tom případě si web tedy nepamatuje, co jsem četla a kdy naposledy? Teď už jsem zase přihlášená, ale cca pár hod jsem byla odhlášená.