Já je vidím a fungují. Ono by to chtělo hlásit i konfiguraci pokud něco někomu nejde. Alespoň třeba Win 10 či jiný a verzi Androidu na mobilních zařízeních.
Vzor:Android 12, SD 8 gen2 ram 8GB
inzerátek https://www.chovzvirat.cz/inzerat/196977-prodavame-vsechny-druhy-leku-k-lecbe-bolesti-deprese-rakoviny-atd-whatsapp420228887267/
Napadá mě nápad - bylo by možné u inzerátů stejně jako u diskusí přidat tlačítko “nahlásit”? Nebo už tam je a já je nenašla? Díky
Buggyra:inzerátek https://www.chovzvirat.cz/inzerat/196977-prodavame-vsechny-druhy-leku-k-lecbe-bolesti-deprese-rakoviny-atd-whatsapp420228887267/
Napadá mě nápad - bylo by možné u inzerátů stejně jako u diskusí přidat tlačítko “nahlásit”? Nebo už tam je a já je nenašla? Díky
Díky, vymazal jsem to. Nahlásit inzerát jde, vedle ceny nahoře vpravo nad inzerátem jsou tři tečky a po kliknutí na tečky je Nahlásit.
Jo táák, ono je to jen v náhledu inzerátu ve výpisu inzerátů. Tak to jo.
Já jsem totiž procházela diskusi a napravo si všimla inzerátu na léky, tak jsem na něj klikla, a přímo v inzerátu jsem tu možnost právě nenašla. Takže už vím, že když příště budu potřebovat něco naprášit, tak musím vyjet na seznam inzerátů 🙂
Taky to tak dělám. Nabídky léků a půjčování peněz “bonzuju”. Myslím, že to tady nepatří.
kometa:Taky to tak dělám. Nabídky léků a půjčování peněz “bonzuju”. Myslím, že to tady nepatří.
Já taky bonzuju, až se sama sobě divím!!!🤣
Ale fakt je, že by bylo pohodlnější, kdyby to nahlášení bylo možné i z těla inzerátu. Jako je to u jednotlivých příspěvků v diskuzích.
Mělo by to jít jak z výpisu všech inzerátů, tak i z detailu inzerátu. Ty tři tečky jsou i v detailu i ve výpisu všech, zkuste ještě kouknout.
Hm, tak jestli někdo to tlačítko pro nahlašování přímo v inzerátu najdete, dejte vědět, páč já nenašla 🙂
Tři svislé tečky vpravo nahoře. Ale po rozkliknutí inzerátu je už nevidím. Což je v rozporu s tím, co píše zbynek.
Já je vidím a fungují. Ono by to chtělo hlásit i konfiguraci pokud něco někomu nejde. Alespoň třeba Win 10 či jiný a verzi Androidu na mobilních zařízeních.
Vzor:Android 12, SD 8 gen2 ram 8GB
Přímo v inz. nic není.
W10 64bit, Chrome 120.0.6099.225
dtto dtto Firefox 121.0.1
rozdíl - na Chrome, protože ho používám pořád, mám zvětšení na 125 % a nevidím to, co na Firefox, kde je 100 % - na F. vidím nahoře vpravo a vlevo dole “topovat, editovat, smazat”
sdílet vidím v obou
nahlásit ani v jednom
edit.: v Chrome nevidím ani dole ani nahoře topovat atd., ani když dám obraz bez zvětšení (nahlásit taky nemám)
Edge 120.0.2210.144 vidím topovat atd., nahlásit ne
Přímo v inzerátu nahlášení nemám
- Microsoft Edge Verze 120.0.2210.144, 64bitový operační systém Windows 10 Pro
Taky při otevření inzerátu možnost nahlášení nevidím. Ani na PC, ani na mobilu.
No tak to vidíte!
Rozdíly, které popisuje megi byly kvůli tomu, že na jednom prohlížeči byla asi přihlášená a na druhém ne (Topovat | Editovat | Smazat) vidí pouze nepřihlášení).
Souhlasím, že nahlášení by mělo být i v detailu. Ono tam také už bylo, ale kvůli chybě v podmínce, jsem ho viděl jen já a Zbyněk. Opravno a už byste měli tři tečky v pravém horním rohu inzerátu vidět všichni.
Vidíme a děkujeme.
Prosím co mám dělat když mi nejde změnit heslo? Normálně se přihlásim ale když dám změnit heslo a vyplním staré píše mi to že je špatné. Je tam nějaké omezení na počet znaků na 10 a tudíž se ve změně nevypíše celé i když při přihlášení ano. Co s tím?
Perfektní, nejen, že jste objevila chybu, ale hned i její příčinu a řešení 🙂. Máte pravdu, bylo to opravdu tím, že se staré heslo nedalo vyplnit celé. Už jsem to opravil.
Zdravím, zmizela mi profilová fotka….nejde znovu vložit - prohlížeč Firefox, verze 122.0 (64 bitů)….děkuji za pomoc.
Dobrý den, problém jsem opravil a ještě musím ošetřit, aby se neopakoval. Je vaše fotografie takto už správně?