Když by se vešlo, hodila by se také možnost smazat příspěvek třeba i jen těch pět minut po přidání (a nebo taky do přidání dalšího) - když tam naskočí dvakrát. A nebo jako teď když jsem někde kvákla něco mimo téma, a pak jsem se podívala na nadpis vlákna a řekla jsem si, že jsem si mohla poznámku odpustit 🙂
Já teda jen plácnu svůj názor. Nějak se mi nezdá, že by obsah měli zachraňovat anonymové. V dřevních dobách - pokud se teda nepletu- jel naplno equichannel a tam byli všichni přihlášení.
Pokud už teda chcete ponechat anonymy, ta by možná bylo fajn - i u jiných citací , kdyby na to šlo kliknout a přeneslo to na daný příspěvek třeba?
Odpověď na příspěvek uživatele Kallisto z 05.01.2024, 08:24:44
No v některých diskuzích bývá ještě vedle odpovědět a citovat ještě vlákno a na to když se klikne, tak se otevře jen to vlákno citací jak šly za sebou, takže si člověk může počíst jak to šlo za sebou od prvního příspěvku.
Odpověď na příspěvek uživatele Kallisto z 05.01.2024, 08:24:44
Jo jo, s tím zkusíme udělat něco už přes víkend, možná by bylo nejlepší jen po najetí myší (na to co jste na obrázku zaškrtla) zobrazit na co se odpovídá, že by vyskočila malá tabulka s textem.
Mě se po zapnutí PC a kliknutí na konkrétní vlákno,kam chodím,vždy ukáže místo,kde jsem zkončila minule,a můžu pokračovat..nic nemusím hledat👍..A vůbec nejlepší je to,že když kliknu na “seznam vláken”pod příspěvkem,tak se mi nabídnou všechna vlákna bez ohledu na druh🙂..od pavouků po včely..a tam kde přispívám je napravo ta “diskutovaná” cihlička a vím,že jsou tam nové příspěvky..Dobře se v tom orientuje..A že jsou zaháčkované jenom ty vlákna,kam chodím..Chápu,že na telefonech to není asi tak přehledné..
Tlačítkem vpravo nahoře Přidat akci můžete přidat vlastní akci, o které víte a která v seznamu chybí. Kdyby byl problém napište klidně sem. Nebo to chcete v inzerci z jiného důvodu?
Na mobilu se zobrazí rubriky, články, diskuze nějaký nejnovější inzeráty a já myslela že tím to končí…
Děkuji 😉
Do Akcí je možno se dostat dvěma způsoby. Buď přímo z hlavní strany, když sjedete níž pod inzeráty, tak tam jsou akce. Nebo pod tlačítkem Chovatelé jsou chovatelské akce.
Dobrý den, moc prosím, můžete ve vlákně “Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ” smazat příspěvky o Bibli? Nějak nám to sklouzlo tam, kam jsme nechtěli. Děkuji.