👍moc děkuji.
Ano nefunguje, ale nebude to problém udělat, jen Raven_kix má teď do Vánoc hodně práce v práci. Po vánocích zase přijde na řadu web, toto bude jedno z prvních doladění. Další bude možnost vložení více fotografií do diskuze než jen 5.
Ano nefunguje, ale nebude to problém udělat, jen Raven_kix má teď do Vánoc hodně práce v práci. Po vánocích zase přijde na řadu web, toto bude jedno z prvních doladění. Další bude možnost vložení více fotografií do diskuze než jen 5.
👍moc děkuji.
kometa:Neřeš. Je to pan XY. Onehdá jsem reagovala na Fikovnici, ať jeho jméno nebere nadarmo, aby ho nepřivolala.🙂 A húúž je tady.
Co to leze z díry za ohavnost zase, kdo to přivolal? 💩
Ale má zase co říct, teplé místečko tady. Jen si to moct pro sebe bloknout, proč to nejde?😢☹️
Jop, kdyby náhodou se zadařilo někam vměstnat funkci přehlížení příspěvků označených IP adres v diskusi, bylo by to fajne 🙂
Za sebe bych se přimlouvala za zrušení možnosti přispívat zcela anonymně. Teď třeba probíhá diskuze na včelařském vlákně a je tak plná různých zcela anonymních příspěvků, že skoro přestává dávat smysl. Ať se přispívající klidně neregistrují, ale mohli by pokud je to možné, přispívat pod nějakou jednoduchou přezdívkou. Myslím tím, že by se jinak jejich příspěvek třeba nemohl zobrazit. Nejde mi o to vědět, jak se kdo jmenuje, ale když se v diskusi sejde víc anonymů, je to fakt nepříjemné. Díky.
Nešlo by udělat aby příspěvky s určitým počtem nebo výčtem cizích slov (španělština, angličtina, portugalština, ruština, čínština a kdo ví co za hatlamatilky se tady ještě ukazuje) tak aby takové příspěvky šly před zveřejněním automaticky nějak k ruční kontrole - schválení adminem? Je to nereálná představa?
když si ve svém profilu kliknu na komentáře - neobjeví se NIC
Zdravím,
myslím, že by byl dobrý nápad uskutečnit funkci vkládání videí do diskuzí. Třeba maximálně 1,5 minuty
videa z disku? to by se líbilo myslím JoPe od holubů, na ifauně s tím hodně bojoval, že to nešlo
Všemi podněty se budeme brzy zabývat:
Charlie: vím co myslíte, ty časté spamy v diskuzi, už máme něco vymyšleného, mělo by to pomoct.
Lupus: máte pravdu, brzy to bude opraveno.
Ty video: k tomu se musí vyjádřit Raven_kix jestli by to šlo, ale je pravda, že by to bylo fajn.
Nebude-li zrušena možnost Anonymů
(jak neohleduplné vůči registrovaným), nebudu od 1.1.2024 přispívat.
Aby mi pak nechodily maily, proč.
ale tím budete škodit jenom sám sobě👎..Mě anonymové taky dost vadí..nevím,co jim brání si dát jakoukoli přezdívku..dokonce i při registraci tu mají někteří příjmení svého pejska třeba🐕…Jestli jim vadí,že je zobrazeno jméno přispěvovatele,tak ať to taky tak udělají..Rozlišovat je jen podle čísla?to abych si napsala seznam..Ráda diskutuji s někým,kdo má “jméno”-jakékoli..
Omlouvám se,že nepíšu požadavek,ale chtěla jsem zareagovat na “honzapm”..🙂
Anonymní:JardaPecival: Díky za upozornění, to je přesně to, z čeho maj určití lidé strach..
…
Co jim je do toho? To je moje věc co si chci zobrazovat ne? Nikoho tím neomezuju.
Dosti bych ocenil, kdyby aspoň nějaká témata, když ne uživatele, šlo přidat do seznamu blokovaných. Hodně by mi to zpříjemnilo pobyt zde.
Honzapm, byla by Vás strašná škoda, nešlo by to blokování pro profily?
Nebo pro anonymy ověření přes sms a označení každého anonyma číselným kódem?
ono to podle čísla ani nejde, přihlašují se z různých zařízení. Mám pocit, že si z toho někteří udělali cosi jako sport a chodí vysírat.
A co přestat provokovat a přihlašovat se jako neregistrovaný, pod přezdívkou.
drvodelkafialova:A co přestat provokovat a přihlašovat se jako neregistrovaný, pod přezdívkou.
Nevím co si představujete, ale nejsem tu jenom já a budou vždycky další.
Ale můžete každému anonymovi jít osobně domluvit, třeba to bude účinnější než nějaká automatická verifikace.
Aneb potrefená husa kejhá.
drvodelkafialova:Aneb potrefená husa kejhá.
Nezlobte se, ale zatím mi přijde že kejháte hlavně Vy, přečtěte si ještě jednou mé příspěvky a zapojte zejména levou hemisféru.😉
Je pochopitelné, že anonymita je pro mnoho lidí důležitá, ale často umožňuje i nevhodné chování. Zrušení zcela anonymních příspěvků by mohlo zvýšit zodpovědnost a respekt v diskuzích. Příspěvky pana honzapm jsou zajímavé a je škoda, že nesmyslné komentáře anonymů mohou vést k odchodu užitečných členů komunity. Omezení úplné anonymity by mohlo vytvořit prostředí, kde se lidé více angažují se svými názory a diskutují s větším ohledem na ostatní.
Konečně ta levá hemisféra zafungovala, v podstatě jste zdobně napsala to co já ve svém prvním příspěvku v reakci na honzapm.👍
Jestli z toho vyplynulo, že anonymy nechci zrušit, tak je to proto, že předpokládám, že admini k tomu nebudou chtít přikročit Proto v příspěvku rovnou navrhuji ověření sms s přiděleným identifikačním číslem - tím už přispěvatelé nejsou anonymy.(Mimochodem, možná že by byli méně anonymní než profily při současném ověření přes email, protože e-mailů si jeden člověk bezplatně udělá desítky. Mobil se SIM kartou má každý většinou jeden.)
Samozřejmě je spousty dalších možností.