Dobrý večír. Mohli by ste navštívit váš email pane Zbyňku ?
A je zase tady!
A je zase tady!
Mám připomínku: Jsem v inzerci, zvolím kategorii např. koně. Poté chci kategorii změnit na psy, ale nedaří se, zůstávám v koních. Musím se vrátit do kompletní inzerce a vybírat kategorii zde. Přitom mezi kategoriemi jde přepínat, ale pouze u některých. Proč tomu tak je? Proč jsem schopná z kategorie “ostatní” přepnout na “chovatelské potřeby”, ale např. z ostatní ptactvo, koně, psi nepřepnu nikam?
Máte pravdu, dělá mi to také. Děkuji za upozornění, opravím to.
Chtěla bych se zeptat… mám pocit, že u staré verze bylo možné vyhledávání jak v názvu tématu, tak v příspěvcích diskuze. Nevím, zda nedělám něco špatně, ale připadá mi, že nyní, když zadám klíčové slovo, vyhledávač vyhledává pouze v názvech témat. Přitom bylo super vidět všechna témata, kde bylo klíčové slovo/slovní spojení, zmíněno, i když název tématu byl třeba úplně jiný…. snad jsem to napsala srozumitelně 🙂 Díky moc.
Chápu a opravdu to tak bylo, funkce na to stále existuje, jen ji stačí doplnit do vyhledávacího formuláře. Pokusím se to co nejdříve provést.
Dobrý večír. Mohli by ste navštívit váš email pane Zbyňku ?
To vypadá na styl pí. Zrzavé…😀😉
Mohl by jsem jsi Vás okopat jak brambory v řádku. Ale proč bych to dělal nejsem škodolibý 😉. (🌈🐶 😁 ❓)
Anonymní:Mohl by jsem jsi Vás okopat jak brambory v řádku. Ale proč bych to dělal nejsem škodolibý 😉. (🌈🐶 😁 ❓)
Jak by to okopávání probíhalo?
Asi pod kořenem, né?
Tomu nerozumím, to je odpověď na moji otázku?
Anonymní:Mohl by jsem jsi Vás okopat jak brambory v řádku. Ale proč bych to dělal nejsem škodolibý 😉. (🌈🐶 😁 ❓)
už tohle je jaksi nesrozumitelné😕…proč?
Bobi, doporučuji neřešit.😉
Bobca:už tohle je jaksi nesrozumitelné😕…proč?
Neřeš. Je to pan XY. Onehdá jsem reagovala na Fikovnici, ať jeho jméno nebere nadarmo, aby ho nepřivolala.🙂 A húúž je tady.
Pozdě, ale přece 🙂 cihličky vpravo mi pořád vadí, ale tady jsem to všechno dočetla a pochopila, že si asi musím zvyknout, takže dále už to asi nemá cenu komentovat.
Já jsem taky stará konzerva a nakonec jsem si vždycky zvykla.
Né Vy opravdu tohle neřešte to patřilo pouze a jen Fíkovnici a ta nemá krátkou paměť tak teď přesně ví oč jde 😉. ( Proto to také bylo psané jako odpověď ).
Samozřejmě, že vím, proč jste to napsal…
Každopádně já ve svém příspěvku pouze konstatovala pravdu, že je to styl, jakým píšete Vy (jak malé děcko umíněně do zvratných zájmen “se” a “si” dáváte “j”; nechápu proč, což je fuk (že to nechápu), ale Vy nejste ochoten pochopit, že takové příspěvky se prostě a jednoduše blbě čtou…nic jiného v tom nehledejte, nemá to být útok na Vás jako člověka). A psala jsem, že nebudu škodolibá…a dál jsem ani Vás, ani Váš pravopis nerozebírala. A míním v to pokračovat. Protože Vy si stejně nikdy říct nedáte.
Anonymní:Zkouším to
Myslím, že zatím pořád nefunguje ta časová značka u videí v náhledu.
Zkusím