https://www.chovzvirat.cz/clanek/550-povinnosti-chovatele-koni-a-poniku/
Prosím opravit překlep 🙂 (vizte obr.)
https://www.chovzvirat.cz/clanek/550-povinnosti-chovatele-koni-a-poniku/
Buggyra:https://www.chovzvirat.cz/clanek/550-povinnosti-chovatele-koni-a-poniku/
Díky, opraveno.
jé! Nevšimla jsem si, zda to bylo někde oznámeno, ale už funguje “zrušit sledování”, tedy odháčkování tématu! Díky díky, to se hodí! 🙂
Jé, to je super!!!
Ano tato možnost je tu teprve od noci, ještě jsme ji oficiálně ani nestihli oznámit, jste všímaví. Sledování lze odhlásit a po vystoupení do tématu se kdyžtak zase spustí.
PS: jak se s odstupem času teď díváte (assil, hmn, honzapm, megi i ostatní) na ty zvýrazněné zvonečky na pravé straně? Ještě jsme je nestihli přesunout zpět. Postoj stále stejný?
Zatím jsem novou funkcí odebrání sledování u témat neoznámil, protože jsem ji ještě nedoladil při přechodu mezi zařízeními. Je nutné odebrat na každém zařízení zvlášť, ale to dořeším dnes večer.
Chtěl jsem “cihličky” odstranit a vrátit starý způsob, ale to je prostě tak neviditelný (hlavně ve výchozím barevném tématu, ostatní jsou vidět líp), že je to za mě krok zpět. Navíc na pravou stranu k poslednímu příspěvku ty nové reakce prostě logicky patří. A je tam na ně dokonce místo, není potřeba přidávat další řádek vlevo. Schválně posílám náhled před a po 🙂. U té verze nalevo je vše nahuštěno na levé straně a napravo je nad časem a pod přezdívkou zbytečné místo.
PS: Obrázky v diskuzi už budou od teď větší.
A možná ještě doplním. S funkcí odebrat sledování budete mít v hledáčku pouze opravdu požadovaná témata. Ty do kterých jen nakouknete nebo vstoupíte omylem jednoduše odeberete ze sledování. Výrazné zvonečky tak budou pouze tam kde mají být.
Já si na ty cihly vpravo zvyknu. Ale musím říct, že si nepamatuji, že by kde na diskusích a forech bylo tohle upozornění na nové příspěvky jinde než u názvu tématu. Ty cihly jsou aspoň pořádně vidět, na rozdíl od těch zvonečků s číslem.
“PS: jak se s odstupem času teď díváte (assil, hmn, honzapm, megi i ostatní) na ty zvýrazněné zvonečky na pravé straně?”
na dotaz odpovím : stále stejně
pro mne jsou relevantní infa: sekce, téma, nové příspěvky
vlevo to je/bylo na jeden kuk, takto je mám roztříštěny
já pořád nevidím ty “cihličky”😊vyfoťte mi je někdo😇prosím..Jinak za mě-je přehlednější oznámení vpravo,ale na mě nezáleží,já se přizpůsobím…mám to na obrazovce přehledné i tak.
hmn: nejradši bych byl kdyby si každý zvolil upozornění na nové příspěvky v nastavení, jestli pravá nebo levá strana.
Bobca: o těchto cihličkách je řeč:
nejradši bych byl kdyby si každý zvolil upozornění na nové příspěvky v nastavení, jestli pravá nebo levá strana.
A to už teď jde a nebo je to nějaký plán na budúce?
ahá😇děkuji…tak za mě se mi líbí(i tam,kde jsou)..mě to upozorní na to,že jsou tam nové příspěvky a “jdu na to”..tam kde nejsou,většinou nechodím,bo je mám přečtené..
Buggyra:jé! Nevšimla jsem si, zda to bylo někde oznámeno, ale už funguje “zrušit sledování”, tedy odháčkování tématu! Díky díky, to se hodí! 🙂
Ježkovy voči…Vy píšete o odháčkování…a mě hned napadlo něco jiného!! 🤣
Za mě: Mně konkrétně umístění vpravo také vyhovuje…
Ale asi se ještě čeká na vyjádření ostatních, kterým to vadilo.
Mně taky. Ale nepoužívám telefon. Tak nevím, jak to vidí ti, kteří ano.
Na mobilu to vypadá takto, za mě naprosto v pohodě 👍
Irma19:Na mobilu to vypadá takto, za mě naprosto v pohodě 👍
Takže vlastně “vo co go”😎..vždyť je to pěkné👌…a nevidím možnost ani levo ani pravo,je to pod tím pěkně ve sloupečku..Já někdy používám tablet,když někam jedu a tam je to jak na počítači..👍
Bobca:Takže vlastně “vo co go”😎..vždyť je to pěkné👌…a nevidím možnost ani levo ani pravo,je to pod tím pěkně ve sloupečku..Já někdy používám tablet,když někam jedu a tam je to jak na počítači..👍
jo, takhle to je fajn a přehledné
ale na ntb/PC to je jedno vlevo, druhé vpravo, tudíž přehled se ztratil
Mně to nevadí. Snadno přelítnu očima.
Ale každý to holt máme jinak.