Nějak pořád nechápu tu zatvrzelost v tom nepovolit možnost editovat citaci? Viz. tohle je krásnej případ, chci reagovat na příspěvek na předchozí stránce, ale jen na malou část z něj.. Takhle jak je to teď nastavený, prakticky nemožná věc..
Jardo, vy jste to možná nepochopil - admini plánují udělat tu citaci tak, že nebude takhle trapně zabírat prostor a znepřehledňovat diskusi, ale bude schovaná v jednom řádku, který se bude dát v případě potřeby rozbalit, aby zájemce viděl celý citovaný text.
To znamená, že vy budete reagovat na nějaký půlstránkový text, dáte “odpovědět" (jiná možnost tam nebude) a k vaší odpovědi se automaticky připojí jeden řádeček jako když dáváte “odpovědět” teď. Ten řádeček nebude zabírat žádné zásadní místo a každému bude jasné, že svým příspěvkem na něco odpovídáte. A když si čtenář náhodou nebude jistý, na který příspěvek jste odpovídal, podrží myš na tom řádečku a nebo ťukne na šipičku u toho řádečku, a původní příspěvek se mu teprve v tom okamžiku zobrazí celý. Proto v tu chvíli postrádá smysl ten citovaný text upravovat, protože už nebude potřeba šetřit místem 🙂
No a pokud i přesto budete chtít reagovat jen na jednu větu z citovaného příspěvku, uděláte to jako já výše. Zkopírujete, vložíte do svého textu, označíte, že je to citace (někdy dávám kurzívu, někdy to dám do uvozovek, jak mám náladu).
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 23.11.2023, 12:59:51
Děkuji ono by to poté bylo pro mě přehlednější. Protože tahle mám u každé ikonky fajfku a oranžové zvonečky. Teď kdy většinou čtu všechny témata tak mi to tolik nevadí. Ale kdybych chtěl mít pouze pár témat v různých sekcích tak to teď holt nejde.
Z půlstránkovýho příspěvku chci reagovat na jednu větu. Kvůli reakci je účastník diskuze nucenej číst celej citovanej příspěvek a pak z odpovědi dedukovat, na co ta reakce je..
Z půlstránkovýho příspěvku chci reagovat na jednu větu. Kvůli reakci je účastník diskuze nucenej číst celej citovanej příspěvek a pak z odpovědi dedukovat, na co ta reakce je..
V tom případě je beztak jednodušší a rychlejší udělat ctrl+c a ctrl+v, než z citovaného příspěvku odmazávat zbytek textu - tedy alespoň pro mě 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 23.11.2023, 12:26:22
Je straslivy, jako kdyz pejsek s kocickou varili dort. Ja to rikam jen proto, ze to muze bejt zbytecne moc prace pro nic. Kdo vydrzi koukat do toho zelenyho blazince, tak ai zadny dalsi nezaslouzi 🙂))
Když už jsme jako uživatelé dostali možnost výběru podle svého, tak je daleko strašlivější nerespektovat vkus druhého, zejména tehdy když mě nic nenutí jej sdílet. Hezké jsou všechny možnosti ale já například jednoznačně preferuji zelenou.
pro mne uživatelsky nesmírně nepříjemné neb normálně nemám důvod se napravo dívat
Tak. Člověk přirozeně kouká tak nějak na levou stranu. I když teď vím, že vpravo je ta cihlička, co má asi důležitou funkci, nepodívám se tam. Mě tedy překvapilo něco jiného… ona cihlička by se vlevo nevešla, byl by to asi docela tučný řádek… ale že lidem vadila ta svítivá mrkvová a mrkvový zobáček, že ty zbylé barvy jako on ruší, tak místo aby zmizel, tak nate, tady máte další, a rovnou cihlu. 🙂 Co je na cihlové přírodní? A to vůbec neříkám majitelům webu, to ani náhodou! To by mělo trknout toho grafika. Dělám si legraci.
Ale do včera to téma bylo v pohodě a ta levá pravá, no…
Říkal jste že grafika Vás výrazně zaměstnává a tak nemáte čas ( a zcela to chápu ) na další úpravy a vývoj webů. Ale stále mě drží ta možnost mít tady nějakou anketa -průzkum (nevím jak těžké je to realizovatelné ) ? A třeba by poté bylo ukázáno procentech jak kdo využívá schémata a i zpětná reakce na ně. Kdyby to zdejší uživatele využili jeden klik a bylo by hned jasněji i vám.
Já osobně si už říkám že všem už se v tuto dobu co se grafiky týče nezavděčíte všem. Při zavedení této možnosti by pak bylo většina to tak chtěla.
Ale programování jsem se nikdy nějak zvlášť nevěnoval tak je možné že by realizace této sekce byla složitá . Tak to rovnou puste z hlavy opravdu nechci aby to dopadlo jako ten chat a jeho vzkřišení.
Říkal jste že grafika Vás výrazně zaměstnává a tak nemáte čas ( a zcela to chápu ) na další úpravy a vývoj webů. Ale stále mě drží ta možnost mít tady nějakou anketa -průzkum (nevím jak těžké je to realizovatelné ) ? A třeba by poté bylo ukázáno procentech jak kdo využívá schémata a i zpětná reakce na ně. Kdyby to zdejší uživatele využili jeden klik a bylo by hned jasněji i vám.
Já osobně si už říkám že všem už se v tuto dobu co se grafiky týče nezavděčíte všem. Při zavedení této možnosti by pak bylo většina to tak chtěla.
Ale programování jsem se nikdy nějak zvlášť nevěnoval tak je možné že by realizace této sekce byla složitá . Tak to rovnou puste z hlavy opravdu nechci aby to dopadlo jako ten chat a jeho vzkřišení.
Ankety určitě zavádět také chceme, ale není to teď na pořadu dne a hlavně co se týče barevných schémat, asi by nám to nic moc neukázalo. Věřím, že jsou využívány všechny 4 schémata a ikdyby to zelené měli třeba jenom 2 lidé, tak stejně bych jej nerušil protože těm dvěma se líbí a žádné místo navíc tu nezabírá. Těch schémat může být do budoucna klidně 10 a každý si vybere svoje. V dohledné době chci aby bylo vytvořeno ještě jedno, pro ty, kterým příjdou současná témata moc červená a moc barevná, takže u toho vzheldu co je teď jako výchozí, bych chtěl červenou a tmavě modrou vyměnit jednoduše za černou, bude to barevně jednodušší. Červěně zůstane pouze logo a u diskuze to Dnes.
já to pochopila tak,že v tom průzkumu vyjde najevo,kolik procent bude pro kterou možnost..tak se to dá podle většiny…hm?..ale proč těm chlapcům pořád přidělávat práci??nemají toho už tak dost?k čemu to bude..
Nevím,co bylo myšleno tím,že se dívám z metru na počítač?..Už nevím,kdo to psal..Mám jen 19 palcovou obrazovku(41x25cm..)sedím od ní asi 50cm…Asi myslíte,když někdo má internet na televizní obrazovce?že je to velké?Jinak tu byla asi před 2 sloupci fotka témat..Tak přesně tak to mám i já..