dlouho jsem tu nebyla…to je teda pokec👍.. jen se zeptám..Mají ty odstíny barev “vliv na funkci”?😊Každý máme jiné oči,jiný vkus a chudáci kluci tady dělají nemožné,aby se zavděčili🙃není to jedno?Jsem už asi stará,ale je mi jedno,jestli tam je zvoneček,nebo očičko,fajfka….Jdu si,kam chci jít se kuknout a jsem spokojená😇✅✔️
Jestli vy"XY" nejste moc náročný..❓hm❗mě třeba nevadí,že se znaky nehýbou..je to tak důležité???❓Ale co člověk-to názor…
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 08:22:49
Asi si nerozumíme, téma, které jsem četla a nemá nové příspěvky, mě nezajímá, nechápu co bych na něm měla nadále sledovat a že má nové příspěvky a tudíž je tam něco nového ke čtení vidím i bez zobáčku.
Ale třeba to má někdo jinak, může se někdo vyjádřit, mě prostě ten zobáček přijde nadbytečný.
Já vám asi rozumím, ale možná je potřeba ještě zmínit, že sledovat a dostávat upozornění na nové příspěvky je možné jen na 100 témat. Tedy je lepší mít přehled v tom, kde můžete příspěvky očekávat. Někde mohou být nové příspěvky ale vy už je nevidíte se zvonečkem, protože už vám dané téma vypadlo z těch 100 sledovaných.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.11.2023, 09:14:52
Jsem to nemyslela zle. 🙂 Esi má Dája jako prohlížeč Seznam, tak je to jasné. Přirovnala bych to k viru. Zbytečná věc. Zajímavé je, že jej používá většinou starší generace. Starší než já. Asi důvěra.
Ty fajfky mi přijdou zbytečné taky. Jak říká assil. Ale netrápí mě to. Je to takové neintuitivní, no, že je tam vlevo něco výrazného, člověka to navádí kliknout.
Jo, mně nedošlo, že má ten Seznam, to je zlo. To je jako když výrobce televizí začne vyrábět auta…
Mně ty fajfky přijdou taky zbytečné…
A také mi přijde zbytečné to zdůraznění témat a příspěvků přidaných “dnes”, vzhledem k tomu, že tyto položky se tak jako tak objeví na vrchu podle času řazeného seznamu (to už jsem někde psala).
dlouho jsem tu nebyla…to je teda pokec👍.. jen se zeptám..Mají ty odstíny barev “vliv na funkci”?😊Každý máme jiné oči,jiný vkus a chudáci kluci tady dělají nemožné,aby se zavděčili🙃není to jedno?Jsem už asi stará,ale je mi jedno,jestli tam je zvoneček,nebo očičko,fajfka….Jdu si,kam chci jít se kuknout a jsem spokojená😇✅✔️
Jestli vy"XY" nejste moc náročný..❓hm❗mě třeba nevadí,že se znaky nehýbou..je to tak důležité???❓Ale co člověk-to názor…
Dobrý den 😉,
Bobča má naprosto pravdu, “chudák kulíšci”, opravdu nikdo se nemůže zavděčit všem, ale jistě bychom měli my polevit v náročnosti.
Řeší se neustále barvy a pídí barvy a kulíšci oba dva se mohou přetrhnout, ale ne zase někdo chce pídí barvu.
Na místě kluku mě by už je**o. Milí zlatí slevte že svých představ a tak trochu se snažte i vy přizpůsobit.
Hlásím, že moje chyby na tabletu a telefonu. Je to ze Seznamu, pokud jsem jela ve Windows a Chrome, chyba tam není. Tak že se omlouvám za obtěžování a děkuji Všem za pomoc😉🙏.
Jo já jsem prostě takový kritik ( mě ta nálepka nevadí) a i jsi říkám co by mohlo vyhovovat jiným.
A píší tady od nového vzhledu že fajfka jako proč její význam nechápu. A pro Bobču né aby to svítilo a hýbalo se ale aby to bylo volitelné jako špendlík z kapacitou 20 témat. Při možnosti volby ( nebo bych měl méně času) tak kouknu jen to pro mě podstatně.
Já opravdu naštavím za den všechny témata v diskuzi . Takže to pro mě význam žádný nemá asi krom toho že to pokazí vzhled jinak velmi povedených ikon který hned určují o které téma se jedná.
A opravdu si nemyslím že je problém véct dialog nad webem jako takovým 🙂.
Já děkuji za barevnou úpravu zeleného motivu, všimla jsem si hned, plně vyhovuje, paráda. 🙂 👍 Měla bych jeden nápad, nevím, jak moc práce by s tím bylo. Nešlo by dát při najetí myší na odpovědi, třeba na toto: Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 08:22:49 náhled v bublině, nebo jak to popsat, na ten původní příspěvek uživatele? Prolinkovat to takhle. Třeba jen omezenou část textu, prvních pár vět, aby se člověk chytil v kontetu.
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 22.11.2023, 19:01:32
Už pár týdnů mám v hlavě takovou myšlenku, ale netroufl jsem si ji nasadit hned s novým vzhledem. Líbilo by se mi zcela odstranit tlačítko “Citovat” a nechat pouze tlačítko “Odpovědět”. Po kliknutí by dole ve formuláři bylo vždy vidět na co odpovídáte. Celý text příspěvků, ale nebylo by možné ho editovat.
Co by ale bylo možné, tak zaškrtnout volbu “Zobrazit jako citaci”. Ve výchozím stavu by byla tato možnost vypnutá, ale kdo by chtěl vyloženě citovat, tak by to mohl takto dole ve formuláři zakliknout.
Po odeslání by se zobrazila jen lišta, jako nyní “Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.11.2023, 09:14:52” a na jejím konci by byla šipka dolů. Po kliknutí na tuto lištu nebo na šipku by se příspěvek rozbalil a byla by vidět celá citace. Kdo by zaškrtl zobrazit jako citaci, tak by nebylo ani nutné rozbalení, příspěvek by byl vidět hned celý.
Klikalo by se tedy na jediné tlačítko a vše ostatní už by se řešilo ve formuláři. A vždy by se dal rychle dohledat text příspěvku na který odpovídáte.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 23.11.2023, 01:17:44
Myslíte to upozornění na nové reakce v oranžovém obdélníku? Teda nevím, jak to mají jiné barevné varianty, já používám přírodní…
Popravdě mám pocit, že někteří jsou už trochu zmlsaní🤔, myšleno tak, že za mě byla OK už jen ta změna na 4 možná barevná schémata. To, že někdo píše, že barvy jsou někde méně syté, jinde moc syté, že se má zvoneček hejbat atd. atd. už fakt považuji za nimrání se v drobnostech.😉 Já od vašich změn používám přírodní vzhled webu a jsem naprosto spokojená👍. I když teda Vámi navrhovaná věc, že při “odpovědi” by bylo možnost rozkliknout na co přesně člověk reagoval, je změna, kterou bych uvítala. Ale jinak za mě naprostá spokojenost!👏
Jo a jak tu někteří ještě opakovaně psali o zbytečnosti zatržítka vlevo, tak já jsem za ně ráda. Vím, která témata jsem kdy navštívila. Nechodím do všech vláken a je to pro mě užitečná pomůcka.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 20:37:33
Dobré ránko 😉,
udělejte si svůj web tak jak uznáte za vhodné. Většina se přizpůsobí a po čase přestanou mrmlat. Když se radikálně změnila IF všichni mrmlaly neskutečně dlouho a co se stalo? Nic IF dala vysvětlení proč a zač to udělala, no a my se přizpůsobili a přestaly mrmlat
Jak už tu někdo psal moc nás rozmazluje té . Na upozorňovací obdelníček jsem přišla mrknutím 👁️.
No už jdu ať moc nemrmlám ( nemám na co, mě se vše líbí).
Dája🙋
P.s Chrome jede na 1️⃣, už jsem si i vše přetáhla.
🙂 Tak jako podle mě se cihla do přírodního téma hodí. Legrace. 🙂 Dokud nebudu mít každý ob řádek či každý řádek “nová reakce”, tak se to dá. Pak už to bude pěkný cihlový dům… 🙂 Mě to po ránu pobavilo, dík. 🙂
Jejej, ale zase je to upozornění na nové reakce vpravo? Však přeci posledně po dohodě jste ho dali nalevo? Ale je to tak důrazné, že asi nebude potřeba překoukávat zleva od názvu tématu doprava na obdélníček. Jinak já si zvyknu na všechno 🙂
A nápad s rozbalovací citací je přesně to, po čem jsem vždy prahla! Prosím uskutečnit 🙂
“ejej, ale zase je to upozornění na nové reakce vpravo?”
zase se to pokazilo, a už to bylo tak fajn…..😕 obdélníky, barvičky…jsou v podstatě podružné, logika káže mít tuto informaci pod názvem tématu, vše v jednom na jeden jediný kuk