Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 21.11.2023, 15:52:56
🤔 po pravdě asi to pro Vás bude záhada ale já vás neznám tak proč to oslovení ??
A jinak bych dodal že majitelé jsou jistě rádi že mě tady mají 😂.
raven_kix : Klidně to po čase smažte až to dorazí adresátovi Fatia. Protože tohle téma jsou Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz tak bych nerad dělal odkon od toho téma ( ale jinou možnost odpovědi nemám 🤷).
Když jste psala, že máte notebook schovaný, tak po jaké době jste ho vyndala? 🙂 Smajlíky jsou ovlivněny samotným systémem. Jaký máte na notebooku Windows? Nejsou to ještě Windows XP? 🙂
V notasu mám windows 7 ,ještě jsem konzultovala s největším odborníkem🤣 mojim manželem a bylo mi řečeno že mám přejít na firefdox. Prý mám chybu v seznamu.
Smajlíky otevřete tak, že vlevo dole vedle mezerníku najdete klávesu se 4 kostičkami, co tvoří jako že okno - klávesa win. A k ní zmáčknete tečku. Okýnkovou podržíte a k tomu máčknete tečku. Zkuste. Měla by vyskočit tabulka s hafo smajly. Radím telefon a tablet nedávat do továrního nastavení a nedávat nový systém, pokud toto je jediný problém. Protože Dája pak třeba nic nenajde a kdo ví, co se tam poto… když to funguje, tak do toho nevrtej. Teoreticky bych zkusila ukončit všecky aplikace na pozadí… ale zase je hloupost, že to dělá tel. i tablet. Tady může být problém v prohlížeči, přes který sem D. chodí. V obou může být používaný ten systémový, to jsou většinou ubožáci. Chce to zkusit jiný… bohužel už si nepamatuji, které všecky D. zkoušela…
Meginko zkoušela jsem to na tabletu a tady mi smajle jedou.
Děkuji za pomoc a radu a dám na Vás, nikomu nedám tablet a telefon.
Tak uf, Dájo, to jsem ráda, aspoň víme, kde je zakopaný pes. Smajlíky bych být vámi neřešila, to je podružnost (na noťasu sem stejně nejspíš v budoucnu chodit nebudete), hlavní je, že jsme zjistili, že je to opravdu nastavením těch přístrojů.
Nyní bych vám poradila vzít telefon i tablet do prodejny/opravny PC a poprosit tamní pracovníky, aby vám oba stroje vrátili do továrního nastavení, případně provedli aktualizaci softwaru na nejnovější verzi. Ještě uvidíme, co k tomuto nápadu povědí ostatní chytřejší přispěvatelé.
Děkuji za rady, ale dám na meginku, nikomu nic nedám. Víte co než dát na opravu tak koupím radši nové zařízení 🤣.
Zkusim přejít na Firefox, ty vada já pablb na PC jdu na to, 🙏 no to dopadne🥵.
Říkal jsem si, že když je těch žádostí tolik, že se pustím do úprav barev. Celkem dost jsem změnil zelené témat. Místo červené jsem nasadil takovou … hnědo zlatou barvu. Doplňková zvýrazňující je pak tmavě červená. Za mě je to témat takto lepší, víc sladěné, co na to říkáte?
Kouknu teď na přírodní, ale nic s ním v plánu dělat nemám, ani jsem s ním opravdu od spuštění kromě oranžové nic nedělal. Zelená zůstala beze změn, barvy v pozadí také.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 21.11.2023, 18:56:19
Jo mě se ta barevná kombinace líbí víc vzhledově oproti té předchozí 👍.
Ale pořád mám problém že na mobilu je prostě pole pro text a příspěvky a nebo když to není odpověď nebo citace moc zářivé do očí ( bílej podklad ). Ale chápu že PC verze bude jiná. On i monitor oproti obrazovce bývá většinou velký rozdíl barevný .
Přírodní téma je prostě méně svítivě ale je možné že je to optický klam.
Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 21.11.2023, 19:19:23
Bílé kolonky formulářů a jiné bílé prvky jsou přesně zachovány ze starého vzhledu. Tam si myslím, že dokonce bylo i víc bílé než teď. Tedy bude to asi displejem. Jak jsem psal dříve. Jsou dvě možnosti, kterými to můžete ovlivnit - upravit jas displeje (stažením horní lišty na mobilu) nebo zapnout filtr modrého světla (ale to bych nedoporučil nechávat nastálo zapnuté).
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 21.11.2023, 19:29:04
Já to jen píší jako zpětnou vazbu na Vaše hraní si s barvama a ladění schémat. A i chápu že zbytek lidí to může vidět jinak a nebo preferují jiné barvy než já. Ale každý má právo se k tomu vyjádřit a dát Vám zpětnou vazbu na práci.
A tahle věc se na screenshot zachytit bohužel nedá abych Vám ho poslal 🙁.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 22.11.2023, 08:07:51
Ty zobáčky jsou vámi navštívená témata. Sledujete je a zobrazí se pak i počet nových příspěvků. Dříve to bylo ono za názvem tématu. Ale oko už je u počtu zobrazení, takže tady je fajfka 🙂.
S tou zlatohnědou jsem si hodně hrál. Když ji udělám výraznější, tak už půjde zase do oranžova.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 08:12:16
Tak to radši takhle, tu barvu, do oranžova radši moc ne.
Já to vím, že zobáčky jsou mnou navštívená témata, ale u těch už se ukazují nové příspěvky, které upozorňují a tam kde nový příspěvek není, už nepolezu, takže zobáček že jsem tam někdy byla, je mi k ničemu. Mně to prostě přijde jako dvojité stejné upozornění , zvoneček s počtem příspěvků a zobáček.