Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 16.11.2023, 09:06:41
Za mě kapacita paměti nic neřeší . Já bych naopak kapacitu snížil na 15-20 ale volitelných témat.
Popíši moji situaci . Aktuálně na mě oranžové svítí zatržitko u x příspěvků pod sebou. A tuto řadu jen lehce naruší nově založené téma. ,,Ach jaká to krásná přehlednost 🙂".
A pro autory ať nepíší další zprávu : Po týdnu nového vzhledu - vzhled celkem fajn ale máknout by se ještě na tom mohlo. A za mě stále přetrvává jen možná použitelnost 2 vzhledu ze 4 možných.
Možnost mazání vlastních příspěvků může časem vést k nežádoucí nesrozumitelnosti diskuzí. Ztráta posloupnosti, nepřehlednost až nesmyslnost.
Myslím, že většina lidí (včetně mě) hodlá smáznout příspěvek, který vyprodukovala v prudkém hnutí mysli a během pěti minut toho lituje. Nesrozumitelnosti vlákna bych se nebála.
Z nějakého důvodu mi nejde přidat příspěvek do Všeobecného pokecu. Po neúspěšném odeslání se mi dokonce přestalo ukazovat vlákno ve výpisu témat.
Mohu poprosit o radu?
Edit: Sem se příspěvek vložil normálně…
Téma se posunulo na konec, opět jsem jej vrátil kam patří. Problémem jsou smailíci, použila jste smailík ne z tohoto editoru ale smailík z mobilu že ano? Ty v tom vždycky udělají zmatek a příspěvek se neodešle. Na problému pracujeme, zatím pište buď bez smailíků nebo používejte smailíky naše z tohoto editoru ne ty které vám nabízí při psaní mobil. Děkuji.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 19.11.2023, 15:35:52
Jo smajlíci jsou ten problém jak já bych o nich mohl vyprávět 😂.
Ale ve starém vzhledu udělal bratr nějakou úpravu že to aspoň téma neodpalilo až na konec seznamu a úprava byla otázka pár minut. ( Takže tento malý zásah by mohl být možný i teď ).
Smajlíci: Je možné. že jsem udělal opravu ve staré verzi webu a jak jsem měl zároveň vedle rozjetou novou verzi, tak v ní jsem ji neudělal. Prověřím a doplním v další várce úprav (snad už dnes, maximálně zítra v noci ji budu nahrávat on-line).