Aktuálně: 3 729 inzerátů210 808 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Rady a nápady k webu ChovZvířat.cz

Plaka
Plaka 14.11.2023, 02:04:49 xxx:xxx.1987:cd34

Já neděkuji, já se ptám. Před přechodem na novou verzi jsem zde u IP takéto cd a letopočty neměla, jsem tedy nově zde vyformátovaná, jipijajej. I když se stejným připojením, ze stejného přístroje. Cookies nějaké mám odsouhlasit kde, prosím? Ptám se, neb mě před změnou zlobily, vůbec jsem je pak radši neodsouhlasovala, pak zmizely, teď je nikde nevidím.

XY. (neregistrovaný) 14.11.2023, 05:45:11 xxx.xxx.120.185
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 13.11.2023, 20:42:42

Ale tak nebudu si pokaždé přenastavovat mobil. Když jinak je zbytek netu v podobě. Takže pro mě 2 témata k nepoužití 😒.  Proto jsem měl přírodní téma a do včerejška bylo vážně špičkové ( a oblíbil jsem jsi ho a myslím si že ne jen já ). 

A to že vše jedete v režimu červené až oranžové  jako proč ? Chápu je to vaše oblíbená barva asi 😂. Za mě úprava a přidání další barvy 👎. 🙏 No snad ještě proběhne nějaké vzhledově ladění i když už by na řadu měli přijít i ty důležitější věci .

Buggyra
Buggyra 14.11.2023, 06:43:14 xxx.xxx.198.226

Přepnula jsem si schválně na přírodní téma a nevidím tady jedinou červenou až oranžovou. Je tu zelená a hnědá a taková měkká bílá (do šeda a okrova, asi to dělá ta hnědá okolo), je to příjemné na oči, pro mě přeci jen trochu mdlé. Já mám ale na obrazovce nastavený eye saving mode, takže ten mi zemdlí všechno, co se na monitoru šustne 🙂 Proto mi asi vyhovuje základní motiv.

Jo pardon, když jsem si otevřela přehled témat diskuse, vyskočily na mě ty oranžové poznámky (zvoneček a spol.), už chápu. To vážně do toho vzhledu nesedí. Co takhle nějaká okrová? Nebo taková žlutá jako je tady na smajlíkách? Prostě něco teplejšího…

A myslím, že už to tady někdo zmiňoval, ale pro mě osobně určitě není potřeba zdůrazňovat témata, kde přibyl “dnes” nový příspěvek. Však témata, která sleduji, mi tam zacinkají, a témata, která nesleduji, si stejně ověřím, než tam vlezu. Navíc, když vidím, že jsou ta témata vpředu, tak je jasné, že byla dnes aktivní, vždyť se to podle toho řadí. Takovéhle upozornění je dle mého nadbytečné.

Děkuji za Vaši angažovanost a skvělou práci, kterou odvádíte! 👏 

megi-the-pes
megi-the-pes 14.11.2023, 06:45:42 xxx.xxx.124.42

Já si teda myslím, že v. IP lze nastavit v modemu a pak v systému a nakonec v samotném driveru síťovky. No a tam poskytovatel nechodí. Na mobilu taky, přístupový bod místo APN… O2 to má na pevném i mob. netu tak deset let? Ale to musím taky v modemu povolit. No a Plaka fakt nic nepovolila… Spíše to bude tím, že v předchozí verzi se tady tyhle adresy zobrazovaly špatně a teď jsou správně. To byla ta ikska a tečky místo správných znaků. Ne?

raven_kix
raven_kix autor webu
14.11.2023, 08:21:21 xxx.xxx.74.104

Určitě jsou poskytovatelé, kteří nabízejí oba způsoby připojení nebo aspoň umožní přechod. V routeru se pak můžete připojit tak nebo tak. Ale pro všechny to určitě neplatí, náš má třeba jen IPv4.

kometa
kometa 14.11.2023, 08:42:29 xxx.xxx.224.101
Buggyra:

Přepnula jsem si schválně na přírodní téma a nevidím tady jedinou červenou až oranžovou. Je tu zelená a hnědá a taková měkká bílá (do šeda a okrova, asi to dělá ta hnědá okolo), je to příjemné na oči, pro mě přeci jen trochu mdlé. Já mám ale na obrazovce nastavený eye saving mode, takže ten mi zemdlí všechno, co se na monitoru šustne 🙂 Proto mi asi vyhovuje základní motiv.

Jo pardon, když jsem si otevřela přehled témat diskuse, vyskočily na mě ty oranžové poznámky (zvoneček a spol.), už chápu. To vážně do toho vzhledu nesedí. Co takhle nějaká okrová? Nebo taková žlutá jako je tady na smajlíkách? Prostě něco teplejšího…

A myslím, že už to tady někdo zmiňoval, ale pro mě osobně určitě není potřeba zdůrazňovat témata, kde přibyl “dnes” nový příspěvek. Však témata, která sleduji, mi tam zacinkají, a témata, která nesleduji, si stejně ověřím, než tam vlezu. Navíc, když vidím, že jsou ta témata vpředu, tak je jasné, že byla dnes aktivní, vždyť se to podle toho řadí. Takovéhle upozornění je dle mého nadbytečné.

Děkuji za Vaši angažovanost a skvělou práci, kterou odvádíte! 👏 

A tak to já jsem ráda, že vidím na první dobrou nové příspěvky. Ke zvonečku jsem ani nedošla - ale to je můj problém. A nemaje chytrý telefon mi některé problémy unikají.

Holt to s námi admini nemají lehké - kolik višní, tolik třešní (Jáchyme, hoď ho do stroje, kdyby někdo tápal).

assil
assil 14.11.2023, 09:04:57 xxx.xxx.121.3

Díííky za přesunutí zvonečku. Já mám zelený vzhled, takže oranžová u červených nápisů mi nijak nevadí.

mastnacek
mastnacek 14.11.2023, 12:05:44 xxx.xxx.4.71

Zluta barva,zvorazneni mobil dark tema neni pekna. Uvolil bych treba hodbne svetle zelenou nebo i tu svetle ruzovou nebo i zesvetlit tu zlutou

Buggyra
Buggyra 15.11.2023, 09:53:28 xxx.xxx.198.226

Začetla jsem se do nového článku ke koním a napadá mě - máte jazykového korektora? A směla bych ho vidět? 😄 - Protože kdyby se vám nějaký hodil, to bych mohla zvládnout 🙂 Minimálně třeba v sekcích o koních, drůbeži, nevím, s jakou frekvencí články vydáváte.

Fikovnice
Fikovnice 15.11.2023, 09:54:18 xxx.xxx.62.83
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 15.11.2023, 09:53:28

Přemýšlela jsem nad tím stejným…😉

Buggyra
Buggyra 15.11.2023, 10:09:54 xxx.xxx.198.226

Na druhou stranu, když jsem si ten článek přečetla, tak kromě těch "6ti" let tam nebyla žádná chyba, kterou bych vyčmuchala. Tak to možná nebude tak zlé 🙂

XY. (neregistrovaný) 15.11.2023, 10:18:16 xxx.xxx.120.185

Plánuje se  úprava přírodního  vzhledu v brzké době? A nebo je tohle bohužel konečné řešení 😏? 

Anonymní (neregistrovaný) 15.11.2023, 11:21:12 xxx.xxx.36.210
Anonymní:

Máte to taky takhle? Jestli jste si omylem nezaklikl to třetí téma…

Obrázek

Doufám že takhle jak to to zůstane.🙏

kometa
kometa 15.11.2023, 13:57:39 xxx.xxx.224.101
Buggyra:

Na druhou stranu, když jsem si ten článek přečetla, tak kromě těch "6ti" let tam nebyla žádná chyba, kterou bych vyčmuchala. Tak to možná nebude tak zlé 🙂

Ne, není to tak zlé.

XY. (neregistrovaný) 15.11.2023, 17:25:26 xxx.xxx.120.185

A proč jsou u filtrace inzerátu ty ikonky na právo ? Na mobilu a je to síla zvyku vždy kliknout na ikonu a tohle mi opět nedává smysl. Když už ikonky tak aspoň na levé straně nebude to tak matoucí jestli to byl autorský záměr být pouze informační .

keriton
keriton 16.11.2023, 07:12:35 xxx.xxx.60.91

Nešlo by něco udělat s tím, že mi čas od času zmizí sledování témat, která jsem sledovala? 

Buggyra
Buggyra 16.11.2023, 08:38:33 xxx.xxx.198.226

Aha, a teď jsem si všimla jedné věci, která zmizela, ale byla pro mě užitečná. Když jsem vstoupila do diskuse, v panelu nalevo byl oddíl, kde se ukazovalo, jaké jsou k tomu tématu nové inzeráty, články a diskusní témata. A nyní se tam objevují pouze inzeráty a články, témata diskusí zmizela.

Takže já nemám vyfiltrované oblíbené zvířátko, kliknu na téma koňské diskuse, odpovím si, a chci se napravo podívat, jaká jsou další naposled aktivní témata koňských diskusí, a nevidím. Když chci tahle témata vyvolat, musím si vyfiltrovat koně a diskuse, a pak ve výpisu diskusních témat teprve mohu vidět diskuse o koních, všechny.

Mně by stačilo vidět jen tu poznámečku napravo u té rozkliknuté diskuse, zda je tam nějaké další nové téma, a kolikrát do něj rovnou překliknu. Nemusím absolvovat kolečko se zatržením složky s koněm a následně zase s odtržením složky s koněm.

Nevím, zda by se to hodilo i někomu jinému 🙂

Buggyra
Buggyra 16.11.2023, 08:44:00 xxx.xxx.198.226
keriton:

Nešlo by něco udělat s tím, že mi čas od času zmizí sledování témat, která jsem sledovala? 

To je u těch “štěně kouše a dělá loužičky”, žejo? 🙂 Už to tady kluci vysvětlovali, ten zásobník na pamatování navštívených témat si umí pamatovat nějaký počet témat, která jste navštívila - 20 nebo 50, teď nevím. No a když je nějaké téma nějakou dobu neaktivní a vy do něj nechodíte, ale místo toho chodíte do nových, tak se vám ten seznam v tom zásobníku obmění, a to staré téma z toho po nějaké době vytlačí ta nová navštívená témata.

keriton
keriton 16.11.2023, 09:06:41 xxx.xxx.60.91
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.11.2023, 08:44:00

Ano, to chápu, proč se to děje 🙂 Otázka je, jestli by to nešlo změnit, přidat kapacitu té paměti.  

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.