Už se tady na to ptám od samotného spuštění nového vzhledu . Co teď má plnit za úkol ten zvoneček ?
Příjemný čtení 👍
Příjemný čtení 👍
Tak nový vzhled. 🙂
Ta červená v zeleném módu je fakt řvavá, chtělo by to trochu tlumenější nebo tmavší nebo tak něco, když už teda nemůže být černá, která by k tomuhle módu i ladila.
Co mi vadí nejvíc, že upozornění na nové příspěvky jsou až vpravo, na pc to znamená při čtení seznamu příspěvků pořád překukovat doprava, jestli je nový příspěvek nebo ne, nešlo by dát k názvu diskuze alespoň ten zvoneček? Počet klidně může zůstat vpravo.
Nevím na co je ten zobáček na ikonce, ale jestli to mám být upozornění na nové příspěvky v již navštíveném tématu, tak mi to nefunguje, zobáček je tam pořád i po otevření tématu.
Zobáček je asi označení, že už jsem v daném vlákně byla.
Co mě mate - na PC - vpravo je zvoneček s “tři nové reakce”
a pod tím “dnes v 10.26”
a pod tím JanaJanaJanaJana
- a klikací je ten prostřední řádek “dnes v 10.26”
jenže já chci furt klikat na ten vrchní se zvonečkem… klikám a nic, že jo 😀
intuitivně… by mělo být asi klikací to první?
do prvního se i líp trefím než mezi ty dva
to je jen takovej detail, asi nic důležitýho
Ano je to tak, zobáček značí téma, která jste už navštívili. A se zobrazením témat budeme ještě pracovat, musíme zvýraznit nové reakce a to slovíčko dnes, to vidíme stejně. Barvu ještě probereme, klidně ještě jedno barevné schéma vzniknout může.
Už jsem diskuzi včera řešil s grafikem, jinde je to vše v pořádku, ale diskuzi budeme ještě upravovat.
Já klikám normálně na název diskuze a skočí mi to na poslední přečtený příspěvek, takže tyhle informace vpravo jsou mi k ničemu a teď tam pořád musím koukat na nové příspěvky. Na mobilu je to asi OK, ale na pc je to otravný.
Už se tady na to ptám od samotného spuštění nového vzhledu . Co teď má plnit za úkol ten zvoneček ?
XY.:Už se tady na to ptám od samotného spuštění nového vzhledu . Co teď má plnit za úkol ten zvoneček ?
Vždy je vedle něj číslo - je to upozornění na nové reakce od vaší poslední návštěvy.
A téma dark máte stále špatně ty barvy v nabídce barevných schémat 😀.
Ale na mobilu je to nepoužitelné protože buď to není dodělané. Ale při snaze na to kliknout tak to hodí o řadek niž takže na poslední příspěvek . A pokud to má být pouze informativní tak je to zbytečně rušivé.
“Co mi vadí nejvíc, že upozornění na nové příspěvky jsou až vpravo, na pc to znamená při čtení seznamu příspěvků pořád překukovat doprava, jestli je nový příspěvek nebo ne, nešlo by dát k názvu diskuze alespoň ten zvoneček? Počet klidně může zůstat vpravo.”
zcela a velmi souhlasím!
“Co mě mate - na PC - vpravo je zvoneček s “tři nové reakce” a pod tím “dnes v 10.26” a pod tím JanaJanaJanaJana - a klikací je ten prostřední řádek “dnes v 10.26” jenže já chci furt klikat na ten vrchní se zvonečkem… klikám a nic, že jo 😀 intuitivně… by mělo být asi klikací to první?”
také tak
a kdyby byly “nové reakce” vlevo, jako tuším i byly, tak se s tím intuitivním klikem už strefíme…..
XY.:Ale na mobilu je to nepoužitelné protože buď to není dodělané. Ale při snaze na to kliknout tak to hodí o řadek niž takže na poslední příspěvek . A pokud to má být pouze informativní tak je to zbytečně rušivé.
Nemá se klikat na ten zvoneček, to je jen upozornění, kliká se buď normálně na Název tématu nebo datum a čas posledního příspěvku (viz.obrázek). Zvoneček je jenom upozornění.
No, taky si říkám, že to tak bylo předtím pohodlné, naváděcí, jednoduché, výborné. Trošku si připadám jak v periodické tabulce prvků. 🙂
Já bych taky prosila upozornění na přibyvší příspěvky někde u názvu tématu. Překoukávání doprava mi taky nejde pod fousy.
Tady v těch předělech jsou schované nějaké supertajné ukryté diskuse? 😀
Je to pravda, chtěl jsem ušetřit řádek na výšku, ale je to za cenu přehlednosti. Vrátíme to zpět na původní místo, rozhodně to bylo lepší.
Fajfku zachováme jak je, ta mi přijde úplně v pohodě (nechce se mi vracet oko, oko je u počtu zobrazení). A zvoneček buď bude nebo nebude podle počtu nových reakcí, tím by to mělo být dostatečně výrazné i na PC…
Ono by stačilo třeba přesunout ten zvoneček vedle názvu diskuze a počet příspěvků nechat jak je, tak by člověk na pc hned viděl, že jsou nějaké nové příspěvky. A počet řádků by zůstal stejný.
Možná by stačilo zvoneček trošku rozhýbat. Lépe by si člověk všiml, aniž by musel koukat přímo.
Ježiš, to ne, nějaký hejblací kejkle tady už by byly přes čáru. Tady je super, že je to všechno takový normální.
Tak ne no. Fakt je že by to mohlo dopadnout děsně kdyby půl stránky zvonilo🤪 ale nějak dořešit by si to vážně zasloužilo. Zrovna v tomto případě bych i v té přírodní verzi vydržel červenou.