Tak ifauna na zelenou nemá patent,
ono je celkem logické volit oku lahodící přírodní barvy pro web o přírodě že.
Inu, jako doma!
Přírodní a zelená je iF, ale ok. 😀
Nechala bych si ten základ, enže ta červená mě tak bije do vočí, že si asi pudu pro sluncový brejle.
Tak počkám, co přinese víkend.
Červená barva nadpisů byla jedna z věcí, kterou jsem zkoušel nahradit, abych zachoval více propojení s předchozím vzhledem. Zkusil jsem tmavě modrou, ale pak se celý web slil do modré barvy a nezůstal žádný záchytný bod, kterého bych se mohl zachytit. Prostě změť modré barvy. To stejně s černou, protože ta tmavě modrá nemá od černé moc daleko.
Výsledek tedy je, že už 3 měsíce koukám do červené a… stále vidím, sítnice nevypálená 🙂.
A teď fakticky, ne jen subjektivní pocit. Odstíny barev se od původní verze téměř neliší. Co bylo bílé je bílé i tady, co bylo šedé je tady šedé s nádechem do modra. Červené je víc, ale pomohlo to ve většině případů přehlednosti. Někde by to chtělo třeba ještě doladit, ale to proberu s grafikem, jsme domluveni, že nad tento výsledek ještě společně sedneme a projdeme ho.
Co jsem zatím zkoušel tak vzhled super, menu paráda, co jsem různě přeskakoval, jede to a zdá se to ovládání logický.. Ale uvidí se po pár dnech používání.. Teď se musím jít věnovat zahradě, slépky se broděj spadaným listím až po pupíky..
Mobilni vzhled, clanky bych hodil uplne nekam dolu. Zvireci menu pod nim doskuze pod ni inzerce a clanky az dole. Pripadne clanky zmensit obrazek polovocni.
Mobil, ubral bych pocet aktualnich diskuzi na 5 nebo udelal okno scrolovaci
Ale no tak Megi. To že mne iF těžce nas-la přece nemusí znamenat že změním vkus ve vnímání barev. Navíc ani netuším jak to tam teď vypadá páč je pro mne celá iF mrtvá a nikdo mne tam už nedostane ani kdyby rozdávali koblihy zadarmo. To je moje forma protestu, ne odmítnout nevinnou kombinaci barev. Pokud to někdo cítí jinak má možnost zvolit si jinou kombinaci, v tom je to kouzlo volby.
Tak ifauna na zelenou nemá patent,
ono je celkem logické volit oku lahodící přírodní barvy pro web o přírodě že.
vše mi funguje MIMO tera diskuze - PROČ???? píše to, že jsem byl chz mnohokrát přesměrován a abych zrušil cookies
v inzerci nejde filtrovat dle druhu např “želvy” a ani jen prodám x koupím
lupus4:vše mi funguje MIMO tera diskuze - PROČ???? píše to, že jsem byl chz mnohokrát přesměrován a abych zrušil cookies
v inzerci nejde filtrovat dle druhu např “želvy” a ani jen prodám x koupím
Máte pravdu, mám to také tak, opravíme.
Děkujeme za upozornění, přesměrování diskuze jsem opravil.
Vyhledávání i filtrování inzerce mi funguje. Co přesně vám to prosím dělá? Děkuji.
Jenže na to defaultní se nedá koukat, přehled diskuzí je mega červenej, pardon, ale nedá, asi vlákno, kde jsem už byla, má jakože odškrtnuto kontrola od pí učitelky, je toho moc. A nejde o zelenou, je to prostě bývala iF, ta přírodní, a zelená je zas současná iF, a to zcela. Zcela. To mi přijde, že stačilo, jak to naklonoval ten… faunaportal. Jasně, není to moje stránka, už nic neříkám, ale být moje, nemám z toho dobrý pocit.
U přírodní je problém, že nová reakce v mnou navštěvovaném tématu, co byla dřív červená a velikostně nemlátící do očí, je teď absolutně nevýrazný nápis, takže hledám hledám hledám, “dnes” a “1 nová reakce” má stejnou zelenou barvu, font, velikost fontu. To je jediné místo, kde by se ta červená stala užitečnou.
J5:Ale no tak Megi. To že mne iF těžce nas-la přece nemusí znamenat že změním vkus ve vnímání barev. Navíc ani netuším jak to tam teď vypadá páč je pro mne celá iF mrtvá a nikdo mne tam už nedostane ani kdyby rozdávali koblihy zadarmo. To je moje forma protestu, ne odmítnout nevinnou kombinaci barev. Pokud to někdo cítí jinak má možnost zvolit si jinou kombinaci, v tom je to kouzlo volby.
Tleskám, moc děkuji za barevné možnosti a podepisuji. Ifauna mi je někde, stejně má takový ten nejoblíbenější univerzální/nejrozšířenější styl. Nic originálního. Tady je skvělé, že se dá přepínat.
S poslední větou a markantnějším upozorněním na nové reakce souhlasím. Také se mi hledají trochu obtížněji. Možná je to ale o zvyku.
Ještě k těm přírodním barvám: Podobnost s IF vůbec neřeším. Je mi úplně fuk jak IF vypadá a jak už kdosi psal, od chvíle, co zrušili diskuze, jsem tam nebyla a ani to neplánuji. Takže konkrétně mně se přírodní barvy a vůbec nový vzhled zde líbí hodně.
Snad jedině to upozornění na nové příspěvky mohlo být výraznější…ale dovedu si představit, kolik je za tím vším práce a velmi vás, pánové, oceňuji!👏
Ano, s tím zvýrazněním nových příspěvků ještě určitě něco uděláme. To je právě ta věc, kterou chci řešit s grafikem. To mi také vadí. Ve výpisu témat i na úvodní straně.
Ještě mám dotaz: Chtěla jsem teď nahlásit inzerát a nemůžu najít políčko NAHLÁSIT. Mezi Akvaristikou na mě vykoukl jakýsi inzerát na půjčku peněz.
Zvláštní…teď jsem najela do Akvasekce a chtěla ten inzerát najít a napsalo mi to: Žádné inzeráty k zobrazení (??).
Megi, na chvíli jsem kouknul na seznam co je nového a nikdy mě to dřív nenapadlo, ale až v souvislosti s vašimi příspěvky si říkám, jestli by neměli okamžitě vyhodit grafika 🙂.
A teď vážně. Jak jsem psal výš. S tím odlišením nových příspěvků něco uděláme, to je určitě potřeba zvýraznit. V mé testovací verzi jsem měl skoro pořád staré testovací příspěvky, málo kdy jsem tam napsal něco nového, takže až v reálném provozu se ukázalo, že to dnes a počet nových příspěvků zaniká.
Inzerát jsem už smazal. V akvaristice inzeráty vidím, zkuste případně poslat co vidíte nahoře v URL adrese, když to píše tuto hlášku. Inzerci jsem hodně předělával, takže je možné, že je někde chyba.
Fikovnice:Ještě mám dotaz: Chtěla jsem teď nahlásit inzerát a nemůžu najít políčko NAHLÁSIT. Mezi Akvaristikou na mě vykoukl jakýsi inzerát na půjčku peněz.
Myslíte ten inzerát na drobný špic? A dobře vycvičený špic? Ve 2 měsících? Zase podvod.